facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skovshoved Havn

Skovshoved Havn
Adresse: Skovshoved Havn 4, 2920 Charlottenlund, Danmark
Telefonnummer: 26 30 26 11
By: Charlottenlund
Rute: Skovshoved Havn
Gadenummer: 4
Postnummer: 2920


Åbningstider

mandag: 08.00–14.00
tirsdag: 08.00–14.00
onsdag: 08.00–14.00
torsdag: 08.00–14.00
fredag: 08.00–14.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Stor havn med god plads, men meget dårlige faciliteter til gæstesejlere. Klamme toiletter, ingen mulighed for bad, dog god mulighed for strøm og vand.
Havneanlæg er fine.nMen som gæstsejler er forholdene ringe. Der tænker jeg på bad og toiletforhold, som er noget outdated i forhold til andre havne.
Dejlig god parkering på havnen. Har været her for mange år siden i forbindelse med lystfiskeri fra kutter, det er der desværre ikke så meget mere med de for mange torske begrænsninger, det har desværre ødelagt fiskeriet læs EU.nMen alt i en god havn, mange både, god parkering, nogle veteranbiler 1-2 og en del nyere vogne.
Skovshovedhavn kan tilbyde noget til alle, til familien, til sejleren, til svømmeren, til sommerbaderen, til vinterbaderen, til de sultne, til de tørstige, til de isglade... Havnen kan nydes hele året, når bare man er klædt rigtigt på ‍
Stor og hyggelig havn som er rammer for en masse vand relaterede aktiviteter bla. store sejlsports arrangementer, kajakpolo og generel hygge og fritidsbåde. Der er flere forskellige spisemuligheder i havnen så som sejlklubben eller hæng ud i den ny åbnede Hal 5 som er indrettet super hyggeligt i bedste afslappede stil. Her finder du lidtnlækkert til ganen og små snacks, samt kaffe. Du kan både i havnen via det stor badeanlæg hvor der også er kajak polo baner. Perfekt til at slikke sol de varme sommerdage.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik