facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skovs Bageri

Adresse: Lovvej 1E , 4700 Næstved
Telefonnummer: 20 67 70 98
By: Næstved
Rute: Lovvej 1E
Postnummer: 4700


Anmeldelser
Bare byens bedste bager - og en fantastisk betjening af Mette- altid smilende
Utroligt at man ikke har nogen form for kundeservice sådan et sted når man bestiller en alm. Chokoladebolle går man ud fra man får en bolle med chokolade i eftersom det ligsom ligger i ordet, men når man så gør opmærksom på at de har lavet en fejl får man bare afvide at det kan de ikke gøre noget ved.
Denne bager må betragtes som Næstveds bedste bager ikke bare på prisen, udvalget, men også kvaliteten af bagværket. Nu er der desværre ikke så mange bagere tilbage i Næstved desværre, som man kan sammenligne med. Der var mange kunder den dag jeg besøgte bageren, så jeg var ikke den eneste, som må synes, at det er en god bager. Men der var to til at ekspedere, så man kom hurtigt til at kunne bestille. Bageren har dog to problemer, der gør, at den ikke kan få 5 stjerner. For det første har den ikke åben om søndagen, som er den største bagerdag. For det andet, så tager den hverken Visa Debit kort eller Mobile Pay. Det betød i mit tilfælde, at jeg måtte gå ned i en hæveautomat for at hente kontanter til mit køb. Jeg er også af den type, som normalt aldrig benytter kontanter. I nærområdet bor mange pensionister, som nok betaler med kontanter, så jeg vil tro, at det er derfor de ikke har investeret de mange penge, det koster at indføre nye betalingsmetoder. Jeg ved også, at mange banker i dag er begyndt at udstede Visa Debit kort, så det er også et minus i forhold til betaling i fremtiden. Det vil på sigt betyde store indkomst tab for bageren og jeg kan frygte, at den må lukke på et tidspunkt. Så husk at tage kontanter med, hvis du vil handle med denne bager. Samlet set vil jeg give denne bager 4 stjerner, på grund af de betalingsproblemer jeg havde. Brødet er der i hvert fald ikke noget at sætte en finger på, så har du kontanter, så vil jeg klart anbefale denne bager.
Helt klart danmarks bedste bager generelt. Og med det mener jeg at bageren ikke er kendt for en særlig god kage eller et brød men hele sortiment er langt over standard i forhold til andre bagere. Kvaliteten er høj, konsekvent og god nok til, at da jeg boede i Aalborg ville jeg hellere springe bager besøget over og gemme livvidde til at spise ekstra meget fra Sct jørgens bageren når jeg var på visit. Og så har de frøsnappere tænk at der findes. Bagere som ikke ved hvad det er!!??? 10ud af 5 stjerner
Havde glædet mig til Norske klejner, som ingen andre laver magen til nogen steder, men opdager mens jeg venter i kø at ekspedienten, en moden dame, efter at have håndteret pengesedler fra forrige kunde, tager på klejner, brød og alt andet med de bare fingre. Så gik jeg igen og kommer aldrig tilbage... Det er for klamt til mig.
Konstaterede for nyligt, at rundstykker/morgenbrød der blev tabt på gulvet af det faste personale, blev samlet op og lagt direkte op i kurven med rundstykker til salg. Det er simpelthen for ulækkert, man må antage at selvsamme fodtøj bliver benyttet ved toiletbesøg eller for den sags skyld et hvilket som helst sted uden- og indenfor butikken. Ufatteligt at det kan ske og har man været på hygiejnekursus er det indlysende - som det er for dem der ikke har været det. Køber aldrig igen derfra og kan med ovenstående kun fraråde. Skam jer!!!
Min foretrukne bager, men det er mig en gåde, hvorfor I hverken har en hjemmeside og som minimum er til stede på Facebook. Med så lav en online synlighed, I har, må der være et helt enormt potentiale for øget kendskab i og uden for Næstved og for at få flere kunder i biksen ved en simpel hjemmeside, der viser jeres udvalg og eventuelt giver mulighed for at bestille online til afhentning, samt en Facebook-side og eventuelt andre sociale medier. Gratis reklame med enorm rækkevidde - det burde være en no-brainer for enhver virksomhed i 2020.
Har ellers altid synes det var en god bager, men efter at have konstateret at man ikke kan betale med mastercard som størsteparten af den danske befolkning benytter så er der røget en stor del af min gejst for det bageri... Men man kan da håbe at ejeren en dag ændre på det...
I skal ikke ringe ind - man bliver bedt om at vente og kan derefter høre ekspedering foregå i 20 min. uden at de vender tilbage til én.
Godt bageri med et stort udvalg. De burde bruge handske når de tager morgenbrød, når de også rører sedler og mønter. Gør venligst det og i får den femte stjerne af mig!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik