facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skovriderkroens selskabslokaler

Skovriderkroens selskabslokaler
Adresse: Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund, Danmark
Telefonnummer: 31 90 91 00
By: Charlottenlund
Rute: Strandvejen
Gadenummer: 235
Postnummer: 2920


Åbningstider

mandag: 08.00–05.00
tirsdag: 08.00–05.00
onsdag: 08.00–05.00
torsdag: 08.00–05.00
fredag: 08.00–05.00
lørdag: 08.00–05.00
søndag: 08.00–05.00

Anmeldelser
Kæmpe fornøjelse! Exceptionel beliggenhed og sødeste personale. Stor anbefaling!
Bøde på kr. 830 for at parkere på restaurantens P-plads!nCafe Bomhuset og Skovridderkroen har privat parkeringsplads med kameraovervågning! 
Kunderne bliver fotograferet når de kører ind på pladsen uden at vide det. Ingen seddel på ruden, du får bøden online. Der står kun et lille skilt lidt til højre, inden man kører ind på P-pladsen med: “PRIVAT OMRÅDE” og så meget småt: “Parkering kun gyldig med gyldig gæstetilladelse som udleveres i restauranterne.” Umuligt at læse når man kører ind i bil.nPersonalet advarer ikke gæsterne, de spørger ikke om de skal give dig en “tilladelse” til at være der. Der er intet skilt når du går ind i restauranten. Der står intet om det på deres webside.nDet betyder at rigtig mange gæster får en extraregning på 830 kr … hvis de ikke går ud på gaden, læser skiltet, efter at have parkeret, går ind og spørger om tilladelse, før de spiser.nnDet er ikke ok. Dårlig service.nJeg kommer aldrig igen!
Under privat arrangement, med godt vejr, kunne man først nyde events på den store terrasse hvorefter vi kunne nyde en superb bespisning i salen og slutte af med musik og dans. Alt i alt et godt minde fra en vellykket aften.
Lækker og god mad. Halvlunken og kedelig kaffe. Dårlig logistik omkring køen ved buffeten, når der er mest pres på. Ellers en god oplevelse. Kommer måske igen.
Fantastiske selskabslokaler med fin opdækning/udsmykning
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik