facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skovriderkroens selskabslokaler

Skovriderkroens selskabslokaler
"Med en arbejdshistorie på snart 14 år er Steffen og Fie det perfekte makkerpar til at drive Skovriderkroens selskabslokaler. I det daglige er Steffen kok og Fie tager sig af driften samt servicerer gæsterne, som også afspejler den personlige service du som gæst får fra start til slut.Visionen er klar for dem begge: at skabe trygge rammer for den perfekte fest med godt håndværk.De bedste hilsnerSteffen og Fie​"
Adresse: Strandvejen 235 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 39 16 10 11
By: Charlottenlund
Rute: Strandvejen 235
Postnummer: 2920


Nærliggende lignende virksomheder
Skovshoved Hotel Skovshoved Hotel 1 km Super dejligt hotel hvor jeg har overnattet mange gange, de gør meget for du skal føl...
Anmeldelser
Fantastiske selskabslokaler med fin opdækning/udsmykning
Nytåraften Fantastisk dejlig mad og flotte lokaler. Dj'en gjorde at dansegulvet var fyldt Et lille minus - for lang kø i baren, kun den ene bar var i aktion med kun én bartender til at betjene os og spurgte man den anden bartender om lidt mere "service" var han meget sur og vrissende. Men alt i alt en dejlig aften.
Beskidt kniv, en kartoffelmos uden smag. På positive siden, forretten og desserten var rigtig lækker betjeningen var behagelig og professionelle.
Super skønne rammer for vores bryllup i februar måned. Både vielse og fest blev afviklet på Skovriderkroen. Imødekommenhed og fleksibilitet samt skøn mad og god betjening er nøgleordene. Steffen og hans personale gør deres yderste for at levere god service. Tusind tak. Eneste minus er akustikken i lokalerne samt lidt trange toiletforhold. Men de bedste anbefalinger herfra.
For stort, for dårlig akustik, for kedeligt og maden fremstår lidt kedeligt fordi der ikke er kælet for det.
God mad hyggeligt sted ligger i den dyre ende af prisen men super god mad
Super hyggelige omgivelser til et smukt romantisk bryllup! Virkelig lækre rammer og top delikat mad!
Nu Mash. Prøvede brunchen for første gang. Den var rigtig god og virkelig god og behagelig betjening
Fantastisk beliggenhed med udsigt over Øresund og en skøn brunch
Smukt og dejlig udsigt og lækker mad
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik