facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skoringen

"Vi har et kæmpe udvalg af sko fra de bedste mærker. I butikken kan du prøve alle de forskellige modeller og finde den helt rigtige størrelse. Du kan også få råd og vejledning fra vores ekspedienter, så du er sikker på at få det perfekte par sko med hjem. Skoringen er den bedste skobutik i Taastrup - Vi glæder os til at hjælpe dig."
Adresse: Cityringen 4 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 62 26 52 70
By: Taastrup
Rute: Cityringen 4
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Skoringen Online, Skoringen Holstebro, Skoringen - Odense, Skoringen Viborg, Skoringen Kolding, Skoringen Horsens, Skoringen - Aalborg, Skoringen Hjørring
Nærliggende lignende virksomheder
Bianco Bianco 0 måler
Anmeldelser
Folk butik og stort udvalg. God service og smilende personale, de er altid gode til børnene og tager sig tid til at hjælpe. Betjeningen fejler i hvert fald ikke noget. Priserne er god og de er næsten altid til at handle med.
Jeg vil på det kraftigste advare om, at handle i skoringen i City2. De har solgt mig et par Ecco sko med Gore tex, som ikke slutter tæt, med det resultatet at fugten indefra trænger ud få steder, og afgiver en hvid plamage. Skoringen i city2 påstår mod bedre viden at alt er i orden. Jeg har derfor et par ubrugelige sko til 1200.00 kr. Det er bare ikke i orden.
En af ekspeditricerne overfusede min 5-årige søn, alt imens jeg kiggede på sko i butikken. Det ikke ok at udøve psykisk vold mod børn, som netop var hvad hun gjorde! Selvom der er legetøj i butikken, dvs. en udstråling af at det er en børnevenlig butik, er ekspeditricerne ikke tolerante, pædagogiske eller venlige overfor børn. Hvis man ikke har børn eller børn med i butikken er de desuden meget uprofessionelle, ligegyldige, uforskammede og grove overfor kunderne. Køb ikke dine sko her!!
Ekspedienterne her er altid venlige og lader til efter min mening at tolerere lidt for meget for at være ærlig. Så en lille dreng der gik og rev sko ned fra hylderne og Ekspedienterne sagde ingenting.
Fantastisk service. Havde en Ecco sko med en skredet syning over et år efter købet, og gik hjem med et par spritnye sko uden nogen form for administrativt bøvl. Dét er service.
Venligt personale, der gerne vil se om varen er på lager eller kan skaffes fra en anden butik.
MIN MAND OG JEG VAR 5/10-18 I: SKORINGEN I CITY 2 EFTER NYE VINTERSKO TIL MIN MAND DA VI KOM IND I BUTIKKEN IG GIK HEN TIL AFD. HERRESKO - KOM DER HURTIGT EN VENLIG MAND MÅSKE' EJEREN AF STEDET!?! VI FIK EN SUPER VENLIG OG KOMPETENT HJÆLP/BETJENING OG GIK GLADE FRA BUTIKKEN MED: ET PAR GODE ECCOSKO SSMT NYE HJEMMESKO RIGTIG GOD' OPLEVELSE
God hjælp af ekspedienter, der ikke er omklamrende. Stort udvalg til min smag
Virker, men Ikke mange til at hjælpe, kan være mit tilfælde kl 15.30 ?
Fik en god service. Det er ikke alle Skoringe, jeg har fået det i.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik