facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skibby Pizza og Burgerhouse

Adresse: Hovedgaden 21 , 4050 Skibby
Telefonnummer: 47 52 75 50
By: Skibby
Rute: Hovedgaden 21
Postnummer: 4050


Anmeldelser
Maden er lidt slatten, men slet ik dårlig. Du får meget mad for pengene og servicen er i top.Mad: 3/5
Fin service og vi var 4 Pers. Som alle var tilfredse med madenMad: 4/5
Salat pizzaen var søbet ind i dressing. Alt uden skorpen var noget smatværk. Ikke særlig lækkert.
Virkelig dårlig pasta Og David siger dårlig pizza
Simpelthen så flabet og ringe service! Vi kom et par minutter før frokost tilbudet sluttede kl. 14.57 og ville købe 2 frokost pizzaer. Det ville de ikke sælge os, da de mente at klokken var over 15. Vi viste vores Iphones som nu viste 14.58. Til det fik vi svaret om, at tilbudet galt efter deres eget vægur, som forkert viste 15.04. Efter smålig diskussion lavede de endelig vores pizzaer og gav os dem. Vi spurgte om hvorfor de ikke var skåret i stykker og fik et flabet svar “i bad os jo ikke om at skære den ud”! Vi fik så irriteret skåret vores pizza i 4 ufatteligt skæve stykker. Simpelthen så dårlig service og småligt! Sidste gang vi og resten af familen kommer der.
De er faldet lidt af den september 2020 det plejer ellers at være godt. Vi fik 3 pizzaer og de var bare kedelige, en af de friske pizzaer fra Netto man kan komme i ovnen havde været lige så god og i det lys er den fra Pizza og Burger House så bare ikke god nok.
Nogen siger byens bedste. Helt ok. Glutenfri pizza ville være lækkert. Kebab ret med andet end pommes fedt
Synes virkelig det dårlig service, Jeg købte en BØRNEPIZZA med pepperoni, jeg betalte 61 kroner for den, hvis du betaler 4 kroner mere kan du få en normal størrelse pizza, der var intet fyld på, der var desuden også hår i maden.
Købte en durum med kebab. Kødet i sig selv smagte ikke rigtigt af noget og var en smule sejt. Dressingen de havde brugt mindede også mest af alt om købsaft de havde hældt ud over, ingen smag overhovedet. Det eneste som trak op var at brødet var utroligt lækkert. Vil ikke anbefale deres kebab overhovedet.
Maden er ganske fin og deres hjemmelavede pitabrød med græsk bøf er turen værd, dog er der meget at savne ift service delen, man bliver som oftest mødt med et surt fjæs og korte halv vrisne bemærkninger når man tillader sig at spørge om noget, men er du til græsk bøf i verdensklasse med et surt irriteret tonefalds spydende fjæs som forret, så kom du bare afsted og hent noget nem aftensmad der samtidig smager godt :-
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Skibby Pizza og Burgerhouse med offentlig transport


Skibby, Bymidten (Hovedgaden) 20 måler
226
230R
315
318
65E
98N
Skibby, Bymidten (Hovedgaden) 40 måler
226
230R
65E
98N
Irisvej (Rosenvænget) 200 måler
315
318
Skibby Kirke (Saltsøvej) 280 måler
315
318
Kærvej (Selsøvej) 310 måler
318

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Skibby Pizza og Burgerhouse.

Ski̇bby pi̇zza

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Hovedgaden 21 ski̇bby burgere placering, hvordan kan jeg gå. Skibby Pizza og Burgerhouse adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Skibby Pizza og Burgerhouse. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skibby Pizza og Burgerhouse med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik