facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skandic Nordic Reisemobile Gmbh

"Die Skandic & Nordic Reisemobile GmbH ist seit nunmehr 15 Jahren erfolgreich im Campinggeschäft tätig. Seit gut sechs Jahren sind wir A-Händler für das erfolgreiche Unternehmen HYMER sowie Servicepartner der Firmen Dethleffs, Sunlight, Glücksmobil, Bürstner, Carado, Niesmann & Bischoff, TEC & LMC, Concorde und Pössl. Außerdem sind wir Premiumhändler der Firma GOLDSCHMITT und AL-KO – zum Teil seit über 12 Jahren.Neben dem mit über 5000 Artikeln sehr gut ausgestatteten Zubehörshop, zwei großen Onlineshops, dem Verkauf und der Vermietung von Wohnwagen und -mobilen und der selbstverständlich dazu gehörenden kompetenten Beratung, werden in der Fachwerkstatt sämtliche Garantie- und Servicearbeiten zuverlässig und fachgerecht ausgeführt."
Adresse: Engdalen 11, c/o Bente Hvid , 4690 Haslev
Telefonnummer: 56 31 46 03
By: Haslev
Rute: Engdalen 11, c/o Bente Hvid
Postnummer: 4690



relaterede søgninger: Skandic vermietung, Schleswig Wohnmobile, Wohnmobile Harrislee by Camp Leasing GmbH, Wohnwagen Flensburg, Autocamper mieten Flensburg, Caravan Bostelmann, InterCaravaning, Scandinavian Park Camping
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Altid gode priser og ikke mindst service. Også et stort plus at man kan få betjening på dansk! :
Super godt sted at handle, har fået den bedste behandling og service på trods af Corona. Vores camper blev leveret i Skandic`s afdeling i Padborg på danske plader, garanti reparationer er blevet klaret på bedste vis, vi er super tilfredse.
Købte en Hymer B 704 sl kontant for 2,5 år siden men fik først udleveret registrering atest for 1.5 år siden var nede for at reklamere på en del samt en forlygte MEN BLEV JAGET UD DE VILLE IKKE ARBEJDE PÅ VOGNEN SÅ JEG OPFORDRE TIL AT IKKE AT BRUGE DEM SÅ 10 MENUS STJERNER ER ALT FOR LIDT
Vi har lige hentet, vores nye Carado V337. Vi har fået en meget god oplevelse af handlen hos Skandic Reisemobile. Det tog lidt tid for Skat at værdifastsætte bilen, og i den tid var vi flere gange i kontakt med Skandic, de ringede til os, og vi ringede til dem, og de var altid hjælpsomme og venlige. Og udlevering af vognen var også meget professionelt. Så fra vores side super oplevelse hele vejen igennem handlen.
Rigtig god og professionel service. Vi fik en god, dygtig og præcis vejledning / rådgivning ved køb af ny autocamper i 2021. Efterfølgende har benyttet værkstedet til diverse upgraderinger af vores autocamper. Her har vi ligeledes været yderst tilfredse. Kan kun give vores bedste anbefalinger af Skandic & Nordic Reisemobile GmbH.
Vi har netop købt og fået leveret en ny Dethleffs 730 FKR til en rigtig god pris. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger af indehaver Ronni Hvid og hans kollegaer, alt har fungeret snorlige.
Købte for et par måneder siden en næsten ny Glucksmobil 741. Vi fik en god, venlig og professionel behandling af Ronni Hvid og hans kollegaer. Rart at man kan kommunikere på dansk med flere af medarbejderne ligesom værkstedet efter et par ugers kørsel udbedrede et par fejl på camperen med det samme uden forudgående aftale. Vi er meget glade for bilen samt den service vi fik.
Store ord og varm luft, service ved de ikke hvad er, et sted jeg ikke vil handle igen.
Vi har fået en venlig og professionel behandling hvor alle aftaler er overholdt
Dyrt, gammelt , kan ikke betale sig for dansker at handle her
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik