facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel

Adresse: Frederiksberg Runddel , 2000 Frederiksberg
By: Frederiksberg
Rute: Frederiksberg Runddel
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Skøjtebane København, Broens Skøjtebane, Skøjtebane Frederiksberg åbningstider, Udendørs skøjtebane København, Indendørs skøjtebane København, Skøjtebane Kongens Nytorv, Broens Skøjtebane priser, Skøjtebane indendørs
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Bedre end ingen skøjtebane, og så er der gratis adgang. Beliggenheden er lige op til Frederiksberg Have, men den anden side af skøjtebanen ligger lige ud til den trafikerede vej Allégade for enden af Frederiksberg Allé. Medbring dine egne skøjter, hvis det er muligt. Skøjtelejen er dyr og koster 50,-. Slibning af skøjter koster 70,-. Der er gratis adgang til skøjtebanen, så på weekender med godt vejr, kan banen være ret tæt befolket.
Dejlig mulighed for en rask skøjtetur
Det er en god skøjtebane der ikke ligger langt væk fra forum station.
Ujævn is men sjovt at løbe på skøjter udendørs midt i byen.
Kan ikke skøjte men det virker super hyggeligt.
Fantastisk service, gode og skarpe skøjter samt god skøjtebane. Altid en god oplevelse
Det var sådan set en ok oplevelse mht at leje skøjterne og få dem byttet, hvis nu de ikke passede.... men, da jeg skulle aflevere en pingvin tilbage som man lejer for 30 min af gangen lukkede de det ene vindue og sagde, at jeg skulle stille mig i kø. Køen var mega-lang og jeg skulle stå i kø i mindst et kvarter for at aflevere noget, jeg havde lejet i 30 min... det giver fandme ikke mening - heldigvis var der nogle søde mennesker, som jeg kunne stille mig foran så jeg kunne aflevere inden for min leje periode.... det er sgu ikke ok!
Hyggelig bane. De kunne godt gøre noget for en bedre bane, men så kan man jo tage i skøjtehallen hvis det er et reelt problem. Alt i alt en hyggelig og god oplevelse at skøjte her.
I virkeligheden ikke særligt imponerende, lejeskøjter er vildt slidte, isen ofte dårlig, alt for småt. Men det er jo bare fordi der ikke er ret mange udendørs skøjtebaner i Kbh.
Lidt dyrt for leje af skøjter, der burde gives rabat til skoleklasser, der kommer om formiddagen, ligesom i Holbæk. Banen er heller ikke særligt stor.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik