facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sjælsroskolen

"Sjælsro drives af Sygeplejerske Helle-Sofia Sørensen og er et uddannelses- og behandlingssted registreret i Styrelsen for patientsikkerhed´s behandlingsregister.Vi er et godkendt psykoterapeutisk uddannelssted.Vi har et fireårigt modulopdelt uddannelsesprogram, der opfylder kriterierne for en RAB godkendelse igennem en godkendende forening efterfølgende. Eneste ekstrakrav, er et anatomi/fysiologi/patologi kursus, der skal tages hos ekstern udbyder.Tager du alle 4 år til kunst- eller Healingsterapeut, kan du blive optaget i Foreningen af danske psykoterapeuter FADP efterfølgende med titlen Reg psykoterapeut.Læs mere om uddannelsen og vores studieordning på hjemmesiden."
Adresse: Herstedøstergade 22,1 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 28 56 00 66
By: Albertslund
Rute: Herstedøstergade 22,1
Postnummer: 2620


Anmeldelser
Igår havde jeg min første kunstterapi session med Deva. Jeg havde ingen forventning til selve sessionen. Jeg havde bevidst ikke stillet nogen forventning andet end at gå til det med glæde, nysgerrighed og åbenhed. Jeg mødte også op med nogen farveblyanter og blankt papir. Jeg var blank og i tillid til at det kunst der opstod var præcis det jeg havde behov for. Jeg mødte det dejligste, varme og hjertenære menneske, Deva. Deva der på 1,5 time formåede at inspirere mig, udvikle mig og som blot mødte mig som mig. Jeg fik en øvelse i det jeg nok allermest har brug for, at tømme kroppen. Jeg mærkede atter en gang min krop på en ny måde. Jeg hilste på mine følelser og stillede mig nysgerrigt overfor dem. De blev tegnet på papir. Jeg lyttede til kroppen, stoppede op og mærkede efter. Der var enkelte gange jeg ikke formåede at komme i kontakt eller forbinde mig. Så blev det blot tegnet eller vi gik et skridt tilbage, mærkede følelsen igen, måske på ny. Hvilket budskab lå der gemt. Jeg har længe følt en længsel mod det kreative univers, at genfinde min fantasi, give slip og bare være med det der kommer. Jeg erfarede endnu en gang det smukke i blot at være. Jeg er så dybt taknemmelig over det Deva formåede at åbne i mig, gnisten. De redskaber jeg fik med mig videre. Den skabelse jeg har på et papir, som jeg nu altid kan vende tilbage til. Det ilden indeni mig prøver at kommunikere ud Jeg vender opmærkeden indad. Tak Deva, tak for at møde mig
Jeg har været til velvære dag på sjælsro skolen og samtidig hørte jeg nuværende studerende fortælle om at gå på skolen. Det var en fantastisk skøn og smuk dag . dygtige studerende og en fantastisk skøn leder af stedet Helle sofia inanna Sørensen. Hvis du drømmer om at blive psykoterapeut og eller kunst eller healer terapeut så er det skolen her du skal vælge., men tag ud til en velvære eller orienterings dag, mærk stedet og se leder og studerende.
Jeg er glad for at gå på Sjælsroskolen. Min oplevelse har været at jeg allerede ret hurtigt har mærket en effekt, af de øvelser vi har lavet og igennem undervisningen. Jeg føler mig i trygge hænder og at der er plads til at være sig.
Den dejligste skole, hvor man får lov til at være lige præcis dén og lige præcis dér, du er. Deva tager sig af alle sine elever, som var de hendes egne børn
Her bliver man mødet med masser af forståelse og kærlighed. Fantastiske viden og rejser med jordnære og omsorgsfuld guiding der gør, at man kommer godt i kontakt med sin sjælsro. Deva og Sjælsro Skolen får min varmeste anbefalinger.
Jeg kan varmt anbefale alt hvad der har med Sjælsro skolen at gøre! Her har jeg lært rigtig meget om mig selv og mine evner, om livet og kærlighed. Stedet er smukt og Helle er en meget kærlig, nærværende og inspirerende lære, som kan bringe lys og kærlighed ind i selv de mørkeste kroge.
Jeg har lige været så privileligeret, at have min første session sammen med Deva. Vi fik hurtigt pejlet os ind på, hvad der skulle arbejdes med og så var det bare om at komme igang. Deva, du var super god til at møde mig og forstå mine ønsker og jeg synes at vi hurtigt kom i dybden, hvor vi fik identifiseret problematikken. Jeg påbegyndte arbejdet og efter som dét jeg arbejder med, er en stor ting, fortsætter jeg min process. Med tryghed i, at vide at jeg altid kan vende tilbage, hvis jeg ikke kan selv. Af hjerte tak Deva <3
Dette er simpelthen et af de dejligste steder at komme. Helle er nærværende, autentisk, favnende , rummelig og fuldstændig fantastisk og kærlig <3 . Hun kan "trykke" de rigtige steder, så man får indsigt og udvikling i kærlighed og tryghed. Det er helt klart et sted, jeg på det varmeste kan anbefale, og jeg vil helt klar komme igen, så snart som muligheden viser sig.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik