facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sinnerup

Adresse: Vestergade 12 , 5000 Odense C
Telefonnummer: 66 19 22 50
By: Odense C
Rute: Vestergade 12
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Sinnerup tilbudsavis, Sinnerup åbningstider aarhus, Bahne Odense, Sinnerup glas, Magasin Odense, Åbningstider Magasin Odense, Sinnerup Holstebro, Sinnerup outlet
Anmeldelser
Det er en meget alsidig butik, med mange spændende produkter. Kommer helt sikkert igen.
Hold helt op hvor en god service tak for jeres hjælp. Når man har udsolgte varer, så hjælper de med at finde en ved Imerco . Og det kalder Superligaen for service. Tak.6
God service. Kunne bytte defekt vare uden problemer.
Super flot butik, MEN! Til gengæld kan man ikke stole på de priser der står på tingene, selvom varen stod til 34,95 ville de have 349,95 på trods af at det var i outlet afdelingen og der var flere mærket til 34,95. Jeg sagde jeg gerne ville købe den når den var så billig, hvis altså ikke den fejlede noget, så fjernede ekspedienten tilbuds mærket og sagde, at det var prisen der stod nedenunder der gjaldt. Det synes jeg godt nok er noget svineri! Og ja det var USANDSYNLIGT billigt, men når samtlige produkter samme model står til den pris, synes jeg altså ikke det er i orden!
Vi havde bestilt en sofa og en lænestol, vi fik af vide at sofaen kom i uge 8 og lænestolen i uge 11. Vi havde bestilt levering og forhører om de kan levere det hver for sig til samme leveringspris det kunne ikke lade sig gøre. Vi valgte så at vente til uge 11 og så viser det sig at de ikke har fået lænestolen og oven i købet har de solgt vores sofa så vi ikke kan få den nu. Der har intet kommunikation fra deres side og vi har skullet ringe til dem så mange gange. Vi handler ikke med dem mere oven på den behandling.
En fantastisk butik i tre etager. Udvalget er enormt og man kan altid finde et godt tilbud i deres Outlet afdeling. Der er venligt personale der altid står klar til at hjælpe og forretningen er meget pæn at kigge på, den er ikke rodet og det er tydeligt at der er tænkt over indretningen af butikken. De forskellige displays er godt struktureret og fanger en blik - det er lige før man mangler øjne at kigge med. Priserne er også meget rimelige.
Jeg oplevede en virkelig dårlig behandling i butikkens tøjafdeling i dag. Jeg vil returnere en kjole, jeg har købt, helt indenfor reglerne. Ekspedienten Shayan påstår, at jeg har vasket kjolen og vil ikke returnere pengene på trods af den har ligget i posen siden købet, har intakt mærke i og naturligvis ikke været vasket. Det var meget ubehageligt, uden grund, at blive beskyldt for den slags. Og dyrt.
På hjemmesiden er der anført at man får fri fragt ved køb over 499 kr. Jeg købte nogle forskellige ting, hvor der stod at jeg havde opnået fri fragt, grundet at beløbet var rundet. Betalte og desværre holder jeg ikke øje med at der er fragt lagt på, jeg betaler og opdager dette, skriver en mail til Sinnerup om ovenstående, hvor jeg får oplyst, at jeg ikke har købt for 499 kr. og dermed ikke er berettiget til fri fragt. Jeg modtager pakken, hvor der mangler en af de ting jeg har købt MEDUSA Mini Rudolf til 49.95 kr. Jeg gider ikke mere, og ialt oplever jeg at Sinnerup har snydt mig for 100 kr. Så HOLD godt øje med FRAGT og om det hele er med når I handler med SInnerup.
De har nogle fine spændende varer, bare ærgeligt for dem at de har en ung kvinde ansat, det overhovedet ikke ved hvordan man tiltaler kunderne, hendes opførelse skader hun var meget uhøflig og fik på ingen måde mig som kunde til at føle mig velkommen i forretningen efter min opfattelse forretningen. Øv øv
Føler mig ualmindeligt snydt af Sinnerup. Køber møbler som bestilles hjem og kan afhentes efter nogle dage. Da jeg kommer for afhentning skal jeg afhente bag butikken ved lageret - ikke i butikken. Dagen efter er jeg inde igen for at købe andet og finde ud af der er 25% på ALT ikke nedsat i butikken og det havde stået på i 4 dage - altså ved udlevering af varerne. Måske der er grund til man ikke skal ind i butikken for at afhente, men har lært min lektie. Hvis jeg vidste det havde jeg returneret min vare inden jeg kørte, og bestilt en ny til -25%.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sinnerup med offentlig transport


Klingenberg (Odense Kommune) 110 måler
10C
Albani Torv (Odense Letbane) 160 måler
L
Jernbanegade (Odense Kommune) 200 måler
10C
Klaregade (Odense Kommune) 210 måler
10C
Overgade (Odense Kommune) 280 måler
10C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Sinnerup.

Odense c ısenkræmmere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vestergade 12 odense c ındretning af hjemmet placering, hvordan kan jeg gå. Sinnerup adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Sinnerup. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sinnerup med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik