facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Silvan

"Silvan er en førende dansk gør-det-selv-detailkæde, som hovedsageligt betjener private kunder i 42 byggemarkeder og butikker i både byer og forstæder samt en online butik i Danmark. Sortimentet omfatter både klassiske gør-det-selv-produkter, som byggematerialer og haveredskaber, og produkter til forbedringer af hjemmet og smart homeartikler. Mange af dem er ”Skabt med omtanke” med specielt fokus på bæredygtighed. I de senere år er der gradvist kommet fokus på mere kundekomfort og -service. Serviceydelser som for eksempel savværk, farvetoning, gratis udlån af el-ladcykel og trailere, værktøjsudlejning, nøgleservice og pakkeshop er blevet udvidet, og er en integreret del af kædens værdigrundlag."
Adresse: Cityringen 18 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 88 27 17 67
By: Taastrup
Rute: Cityringen 18
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Silvan kundeservice, Silvan åbningstider Roskilde, Silvan Roskilde, Silvan gilleleje, Silvan leverandører, Silvan Vanløse, Silvan returret, Silvan åbningstider påske
Nærliggende lignende virksomheder
Frandsens Cementstøberi Frandsens Cementstøberi 5 km Meget søde og flinke personalet. Fliser er meget stærk og flot
Anmeldelser
Køber en varer via click & collegt til 119,95 pr stk da jeg så afhenter ser jeg at prisen på varen er 94,95 , men for den besked at det er en fejl 19 * 25 = 475,- kr. Der bør medarbejderen sku være mere inde i kampen.
Medarbejderne er som regel venlige, men du kan hurtigt komme til at vente meget længe på at få hjælp. I søndags var der så ingen der kunne hjælpe med maling. De sagde vi kunne komme igen mandag, men grundet arbejde kan jeg ikke nå derhen på hverdage. Så det var spild af tid. Jeg må finde et andet sted, som ønsker at bruge tid på deres kunder.
Selvom jeg var ved siden af ​​kassereren, købte vi produktet udefra, arbejderen sagde til mig, at du skal vandre rundt på en uhøflig måde, de havde trods alt ikke travlt, dårlig service
Hent dine pakker er andet sted! Fuldstændig til grin og usympatiske medarbejdere. Min pakke er ankommet som skulle være leveret igår, som jeg står og mangler til en fødselsdag. Selvom der ingenting sker i butikken og der er lille bunke pakker vil de ikke finde og udlevere min pakke… Du kvindlige medarbejdere på arbejde d.27 August burde få et kursus i kundehåndtering eller finde sig et andet job. Kæmpe amatører!
Silvan er en god butik. Nem at overskue og venligt/ hjælpsomt personale
Ja øh hvordan skal jeg sige det, hvis du har det som jeg, ikke lige har set er klokken er over 17 om lørdagen, og de stadige ikke har lukket helt af udenforan, så er jeg bare glad for at de i det mindste ligger inde i city 2, for ellers havde vi problemer med at komme ud. Så næste gang st i ser nogen gå ind af jeres indgang, må i gerne lige råbe efter dem at i lukker. Så man i det mindste ved det.
Noget kedelig butik, ingen sjæl eller hygge.
Umuligt at få hjælp. Ingen kunder i butikken men ventede i over 20 på en medarbejder der ikke vidste noget
I sidste uge ville jeg gerne leje en tæpperenser og da de ikke tog telefonen, så mødte jeg op i forretningen. Der fik jeg at vide at jeg ikke kunne leje, fordi de ikke havde noget sæbe. Det gik jeg hjem og tyggede på - tænkte at det var underligt at de ikke bare prøvede på at skaffe noget. Men jeg blev stædig og mødte op i forretningen dagen efter igen og bad dem om de ikke ville prøve at skaffe noget. Og jo det ville han da gerne. Vi aftalte at jeg bookede en tid ugen efter og så ville han prøve at skaffe noget og han fik mit telefonnummer, hvis det ikke lykkedes. Jeg hørte ikke fra ham og mødte op i dag for at hente tæpperenseren. Og jeg fik den besked at de ikke havde noget sæbe; men på vej ud mødte jeg ham, der havde fået mit nummer og han sagde at det havde han da skaffet - det stod oppe ved kassen. Så endelig lykkedes det; men da jeg kom tilbage lidt mere end en time for tidligt og skulle betale, så var prisen for leje steget til 158, 40 kr. Deres hjemmeside siger stadig at prisen er 144 kr. Jeg synes selv at jeg har været en god, tålmodig kunde og de 14 kr. oven i prisen - det var bare dråben. I får 3 stjerner for service har der været; men jeg sidder altså og er en sur kunde.
Virkelig en dårlig butik. Meget rodet, og mangel på pris skilte.. Virker underbemandet, har før forladt mine varer på disken, da der ikke var nogen til at tage imod betaling, da den ene medarbejder var travl med returvarer..
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik