facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Silvan

"Silvan er en førende dansk gør-det-selv-detailkæde, som hovedsageligt betjener private kunder i 42 byggemarkeder og butikker i både byer og forstæder samt en online butik i Danmark. Sortimentet omfatter både klassiske gør-det-selv-produkter, som byggematerialer og haveredskaber, og produkter til forbedringer af hjemmet og smart homeartikler. Mange af dem er ”Skabt med omtanke” med specielt fokus på bæredygtighed. I de senere år er der gradvist kommet fokus på mere kundekomfort og -service. Serviceydelser som for eksempel savværk, farvetoning, gratis udlån af el-ladcykel og trailere, værktøjsudlejning, nøgleservice og pakkeshop er blevet udvidet, og er en integreret del af kædens værdigrundlag."
Adresse: Gammel Køge Landevej 85 , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 16 68 00
By: Valby
Rute: Gammel Køge Landevej 85
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 09:00-19:00
Tirsdag: 09:00-19:00
Onsdag: 09:00-19:00
Torsdag: 09:00-19:00
Fredag: 09:00-19:00
Lørdag: 09:00-17:00
Søndag: 09:00-16:00

Anmeldelser
Skulle hente en pakke, men porten var allerede låst kl 19:30 selvom i skriver i lukker kl 20:00
Super nemt!! Kan kun anbefales
Ulækre kundetoiletforhold med defekt wc og tydeligt mangelfuld rengøring. Var der lige efter åbningstid, hvor der burde være taget hånd om rengøringen.
Solgte mig et defekt produkt, der var ødelagt allerede, da jeg pakkede det ud. Efterfølgende ingen service eller hjælp i forhold til at bytte.
Dårlig betjening flere gange. Anden kunde har haft samme oplevelser. Dårlig skiltning. Diskussions lystne medarbejder. Dog!!!! Ente vi med en rigtig sød ung mand.
En stor butik med gode produkter og mange parkeringapladser, men der er ikke særlig mange medarbejdere man kan spørge om hjælp.
Michael Christensen fra Valby Silvan gav os den bedste service vi længe har savnet, når vi har været ude for at købe maling. Tusinde tak for din tålmodighed og hjælp Michael! Bh. Sarah og Stephanie der skulle have maling til køkkenlåger
En stor silvan med drive in og et stort plantemarked. Personalet er høflige, kompetente og virker altid glade for at hjælpe. Desværre kan det være svært og parkere lige ved indgangen. Men der er dog massere plads på parkeringen ved drivein byggemarked.
Underlig oplevelse i lørdags og i dag. Jeg kom i fredags og bemærkede at der stadig stod en Robot plæneklipper mærket Worx til salg som demo model uden batteri. Jeg havde også set den for ca. 14 dage siden. Jeg kontaktede en medarbejder som lige kom forbi Men han var ikke til megen nytte for mine spørgsmål. Han anbefalede at jeg kom tilbage på en hverdag hvad jeg så gjorde i dag. Jeg spurgte efter en medarbejder der havde med afdelingen at gøre og så kom den samme mand fra i lørdags. Han forsvandt i 10 minutter hvorefter han kom tilbage og spurgte efter mit telefon nr. Nu var jeg træt af Silvan og svarede at jeg er kørt.. Gider de virkelig ikke handle ? Sikke dog et ukvalificeret personale.. Behøver jeg at fortælle at jeg kørte over gaden til Bauhaus ?
Jeg skulle købe en vandhane / blandingsbatteri til mit køkken, og undrer mig over hvordan installationen ser ud, da den jeg har derhjemme er en ældre version. Jeg bliver vejledt til at købe en Grohe, og da jeg kommer hjem finder jeg ud af, at den ikke passer til installationen - herefter går jeg tilbage til samme personale, som nægter at returnere vandhanen - selvom jeg udelukkende købte den pga. Silvans vejledning i butikken… det er den værste service!!!! ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne. 810 kr fattigere fordi Silvan ikke kan finde ud af træne deres personale
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Silvan med offentlig transport


Ny Ellebjerg St., Grønttorvet 120 måler
1A
4A
Folehaven (Gammel Køge Landevej) 120 måler
1A
4A
Gl. Køge Landevej (Ellebjergvej) 170 måler
23
97N
Gl.Køge Landevej (Folehaven) 220 måler
1A
23
Folehaven (Gammel Køge Landevej) 250 måler
4A
97N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik