facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Silleknotte

"SILLEKNOTTE – handmade leather er et lille læderværksted og interiørbutik på Frederiksberg, som designer og fremstiller læderprodukter i kernelæder. Hvert snit og hvert sting er udført i hånden.Bag Silleknotte står Iben Friis Alexandersen, som - med selvlært sikkerhed - håndsyr alle sine produkter. Iben fremstiller elegante tasker og accessories i vegetabilsk garvet kernelæder, som ældes med ynde.Silleknotte er kendt for et rent, tidløst design, som giver plads til den personlige forandring, når slid og patina sætter ind. Tanken er at det enkelte produkt først er helt færdigt, når det er taget i brug.Se åbningstider på hjemmesiden"
Adresse: Brøndkærvej 12, 2th , 2500 Valby
Telefonnummer: 60 86 19 86
By: Valby
Rute: Brøndkærvej 12, 2th
Postnummer: 2500


Nærliggende lignende virksomheder
Oh Deer Oh Deer 209 måler
Urban Lædervarer Urban Lædervarer 281 måler
Anmeldelser
Der er en særligt lækker duft af læder, når man træder ind i butikken hos Silleknotte. En dygtig håndværker med æstetisk sans! Jeg har fået lavet et cover til min laptop efter særlige ønsker, det er funktionelt, smukt udført - og der er kælet for detaljerne
Jeg købte en læder tote bag fra Silleknotte. Kvaliteten og håndværket er helt i top. Iben er meget sød og hjælpsom. Tote bag er lækker og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg vil købe igen fra Silleknotte
Utrolig smukke lædervarer og fantastisk service. Var nede med min efterhånden gamle “Petrine” taske der var blevet løs i syningen, Iben reparerede den hurtigt og med et smil.
Smukt læderarbejde af højeste kvalitet - det er en nydelse at besøge forretningen. Der er en rar stemning og den søde indehaver er meget imødekommende .
Arrogant og nedladende afvisning da jeg spurgte om hjælp til at få lavet et hul i mit læderbælte. Øv oplevelse med stort Ø.
Utrolig dårlig service. Noget lignende er sjældent oplevet
Læder når det er bedst.
Så fine ting du laver, Iben :
Oversat af Google: Dygtig dame laver hård hudhud. Anderledes, minimalistisk og smuk. Original anmeldelse: Dyktig dame lager tøffe skinting. Annerledes, minimalistisk og pen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik