facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Silberbauers Bistro

Silberbauers Bistro
Adresse: Jægersborggade 40 , 2200 København
Telefonnummer: 3696 6593
By: København
Rute: Jægersborggade 40
Postnummer: 2200



relaterede søgninger: Silberbauers Bistro Michelin, Silberbauers Bistro Politiken, Silberbauers bistro Instagram, Silberbauers Bistro pris, Silberbauers Bistro menu, Silberbauers Bistro anmeldelse, Silberbauer tapas, Silberbauers Bistro Tripadvisor
Anmeldelser
Snegle, fennikel med torskemousse, friturestegte squash, fisk og andet havmad, og for tiden store bøffer. Fin selektion af naturvine. Fair priser. Bedst de dage Pat Morell er i køkkenet.
Klassisk fransk inspireret bistro i den hippe Jægergårdsgade. Simple retter tilberedt på bedste vis.
Absolut et besøg hver. Klassiske bistro-retter af god kvalitet og betjening var også fin. De fleste af retterne var interessante og af høj kvalitet, hvor få andre var lidt mindre interessante, også set i lyset af årstiden. Men jeg støtter op om at prøve stedet og så kan du selv dømme.
Gode og friske råvarer, som sammensættes godt og komplimenterer hinanden. Vinkortet er med noget for enhver smag og der medfølger kyndig vejledning fra personalet. Vi havde en god start på vores oplevelse og personalet var søde og rare, men desværre følte vi os overset, som aftnen skred frem. De var ikke opmærksomme på om maden var god, om glasset var ved at være tomt eller om vi ville have dessert. Til de priser forventede jeg et andet niveau af service, som jeg bemærkede at andre fik, men ikke os. Hvis vi kommer igen, så er det på grund af maden.
Dejlig oplevelse! Chef’s Table tæt på køkkenet, hvor den gode stemning i mellem gæster såvel som personalet kunne opleves. Sneglene vil vi komme igen for. Entrecote og tilhørende kartofler kan også varmt anbefales! Det føles meget som at sidde et sted i det Franske. Helt fra booking, måltid og afsked var der ikke noget at sætte en finger på. Tusind tak for mad.
Udemærket mad men ikke noget wow. Lidt trængt med så mange borde på lidt plads. Vi blev hængende i baren efterfølgende og fik gode drinks.
Super bistro, dejlig mad, totalt afslappet og fabelagtig naturvin… Service var dog lidt træg, måske pga underbemanding
Super god mad - vi fik en af hver af forretterne, og det var fint til 5 personer. Betjeningen var rigtig venlig og tilstedeværelse og stedet er hyggeligt. Alt var godt!
Virklig fint sted. Skulle spise tre gode retter - 3M. Makrel, Multe og Marengs. Multe var dog på dagen skiftet ud med torsk - og lige den ret og lidt vel tunge luft i restauranten var eneste lidt mindre gode ting ved besøget. Hyggeligt. Meget fin betjening - som at være til privat middag. Den femte stjerne kunne være halv, men fire en halv er også temmelig godt.
Lækker mad, tint udvalg, god betjening, fin atmosfære.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Silberbauers Bistro med offentlig transport


Jægersborggade (Jagtvej) 220 måler
18
Jægersborggade (Jagtvej) 250 måler
18
Borups Plads (Lundtoftegade) 340 måler
250S
Høsterkøbgade (Lundtoftegade) 350 måler
250S
Nørrebros Runddel St. (Metro) 350 måler
M3

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Silberbauers Bistro.

København bistroer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Jægersborggade 40 placering, hvordan kan jeg gå. Silberbauers Bistro adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Silberbauers Bistro. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Silberbauers Bistro med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Gaarden & Gaden Gaarden & Gaden 548 måler
Restaurant Metier Restaurant Metier 2 km Det er lækkert hver gang. Også denne gang til French Dining Week i København.
Aamanns Etablissement Aamanns Etablissement 2 km Fantastisk frokost, hvor vi valgte smagemenuen for 2. Det er nytænkt traditionelt smø...
Avenue Bistro & Vinbar Avenue Bistro & Vinbar 2 km Oversat af Google Fremragende søndagssteg. Maden er god, personalet venligt. Jeg spur...
Admiralgade 26 Admiralgade 26 3 km Fantastisk dejlig sted og vidunderlig mad
Ravage Ravage 3 km Vi fik 50 gr. stenbiderrogn på en underkop stor blinis, der var så gennemtrængende i ...
Heering Heering 3 km Vi sad indenfor. Bordene var lidt klistrede. Personalet taler ikke dansk, det er seri...
Oranje Oranje 3 km Mad og service til perfektion, de er særdeles stærke på fisk og skaldyr. Utrolig hygg...
Aristo Aristo 3 km Den lækreste mad, flot udsigt og exceptionel service. Det skal dog lige siges at ikk...
Restaurant LaLaLa Restaurant LaLaLa 4 km Rigtig hyggelig restaurant. Hvor alt personale var smilende og hilste pænt på os. Vi ...
The Silo The Silo 4 km Fantastisk udsigt, super lækker mad og god vin. Service er dog ikke i top - lidt lang...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik