facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Siemens A/S

Siemens A/S
Adresse: Borupvang 9, 2750 Ballerup, Danmark
Telefonnummer: 44 77 44 77
By: Ballerup
Rute: Borupvang
Gadenummer: 9
Postnummer: 2750


Åbningstider

mandag: 08.00–16.30
tirsdag: 08.00–16.30
onsdag: 08.00–16.30
torsdag: 08.00–16.00
fredag: 08.00–16.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Deres service på solgte hvidevarer/elektronik er en katastrofe. De vil hellere beskylde kunden for at lyve - selvom hændelsesforløbet fuldstændig modsiger deres påstande - end at indrømme deres egen fejl.nnHele forløbet starter med, at jeg sender en EQ.6 kaffemaskine 5500 kr. i nypris til service hos dem lige omkring nytår 20/21 efter at have haft den i to år:nMaskinen bad pludselig hele tiden om, at der skulle køres afkalknings- og renseprogrammer, selv når man lige havde givet den et.nDette selvom vi havde fulgt retningslinjer med vandfilter, indstilling for vandhårdhed på både filter og maskine, rens- og kalktabletter mv.nDerudover lå rensetabletten omkring fejlmeldingen næsten altid stadig fuld intakt i pulverskuffen efter rens.nnInden Siemens afhentede maskinen, rensede jeg den, tømte den for kaffebønner, hældte vandet ud, afmonterede vandfilter og tørrede maskinen grundigt af. Siemens henter den.nDa jeg får den tilbage 7. januar, kan jeg læse at de har skiftet tre-fire komponenter på maskinen. Så langt så godt.nnDen 2. marts - mindre end to måneder efter - fejlmelder jeg maskinen igen. Det ryger ud af siden på maskinen, der hvor bryggeenheden sidder. Jeg fortæller over telefonen, at maskinen i øvrigt ikke har bedt om afkalkningsprogram, som den jo gjorde konstant før.nJeg fulgte sammme procedure igen: Rensede maskinen, tømte den for kaffebønner, hældte vandet ud og tørrede maskinen grundigt af. Siemens henter maskinen.nnDen 9. marts modtager jeg et “tilbud” fra Siemens. I beskrivelsen for tilbuddet påstår de, at vi:nn1. ikke har udskiftet vandfilteret efter to måneder, som anbefalet.nPå trods af at jeg oplyser dem om, at det er under to måneder siden, vi fik den hjem efter service hos dem selv, holder de nu hårdnakket fast i, at vi ikke har udskiftet vandfilteret i det korrekte interval.nn2. At indstillingerne for vandhårdhed stod på 1 fremfor 4 meget hårdt vand.nPå trods af, at jeg fortæller dem, at maskinen var indstillet på “vandhårdhed 4”, da de modtog den første gang til service omkring nytår og at de selv må have ændret indstillingerne/resettet maskinens opsætning uden at informere os om det.nDette kan påvises ved, at de ikke finder den “indstillingsfejl”, da de modtager maskinen til service første gang omkring nytår.nnNu vil de have over 2000 kr. for at skifte vandfilteret, indstille vandhårdheden på 4 et tryk i menuen og levere min maskine tilbage.nnAlt i alt: Kundeservice er et ikke-eksisterende ord hos Siemens. Mødet med den form for kundemodarbejdning og arrogance har i hvert fald resulteret i, at det er det sidste Siemens produkt, der kommer ind i vores hjem.
The aftermarket service is an absolute train wreck!nnTheir service for repairing a product is a borderline scam. They insist on sending a technician to detect the error despite me giving very precise instructions on what the error was and what needed to be fixed. This technician per default do not bring the parts needed to fix the error. That has to be done by a separate technician. This means that you have to not only be at home during working hours for 2x4 hours their estimated arrival window but also pay for not only one visit and the parts, but two visits and the parts bringing the cost of the repair up higher than buying a new machine.nn---------------------------------------------------nnDeres service efter køb er en katastrofe!nnReparation af et product efter køb er tæt på at være fusk. De insisterer på at sende en service tekniker for at identificere fejlen på trods af at jeg i telefonen gav en meget præcis beskrivelse af hvad der var galt og hvad der skulle til for at reparere den. Denne tekniker medbragte ikke de dele som der skulle til for at reparere maskinen – hvilket ifølge email korrespondance efterfølgene – er kutyme. Dette skal i stedet gøres af en separat tekniker der skal laves en ny aftale med for at få ud. Dette betyder at jeg ikke bare skal være hjemme i 2 gange fire timer deres mest præcise ankomst tids ramme men også betale for to gange service besøg til godt 1200,- per stk. samt for delene. Dette bringer prisen for reparation af maskinen langt over prisen for en ny og den pris er uden at jeg tager højde for den tid jeg skal være væk fra arbejde for at få den repareret.
Køb ikke Simens. Købt glaskeramisk kogeplade. Et år efter garanti udløb nedbrud og Simens ikke imødekommende for nogen løsning overhovedet
Super professionel fremvisning. Jan Ø. Jacobsen super dygtig og overbevisende, meget erfaring og indsigtsfuld produktfremvisning.
Sublimt
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik