facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Shurgard

Shurgard
"Mangler du opbevaringsplads i Herlev? Hos Shurgard Self Storage kan du opbevare dine ejendele tort og sikkert, med rig mulighed for adgang. Lej dit eget rum i dag ! Gratis online reservation ! 10 lagerhoteller i Danmark Sikker opmagasinering i København Depotrum fra 1 m² til 30 m² Ingen bindingsperiode Første måned for bare 1 kr"
Adresse: Herlev Hovedgade 193 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 44 94 43 00
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade 193
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende virksomheder
Rene Petersen Transport Rene Petersen Transport 142 måler Fantastisk service
Dybendal Flytteforretning Dybendal Flytteforretning 784 måler Dygtige, punktlige, professionelle folk som også yder en personlig service. De lytter...
Peter Laursen Peter Laursen 830 måler
Egsdal Transport Egsdal Transport 860 måler
Berbar Berbar 1 km
Ole Jensen Ole Jensen 2 km
A. K. Lift A. K. Lift 2 km
Anmeldelser
Sød, imødekommende og frisk service, hun var lige præcis sådan man skal være, så jeg følte at mine ting vil være i gode hænder. Og jeg selv blev tryg ved at køre ind og ud, elevatoren, koder mm.
Vi har haft opbevaringsrum hos Shuregard Herlev igennem flere år pga. manglende opbevaringsrum hjemmet. Det har fungeret som en slags kælderrum hvor vi har haft ting stående som fx. Julepynt og kufferter. Vi har altid oplevet en fantastisk god service - tingene har virket og det har været skønt der har været åben adgang til rummet så mange timer i døgnet.
Fantastisk service og opfølgning fra Ditte og Emma Løsningsorienteret og altid med smil og godt humør. Vores ting er i sikre hænder.
Rigtig god betjening med god forklaring af tingerne og rigtig søde personale
Anbefaler sød og venlig og hjælpsom personale tak
Rigtig god service af Emma. Hun viste os rundt og gav en god gennemgang af det hele. Derudover hjalp hun med størrelsen på rum, så vi ikke skal betale for unødvendig plads.
Emma var enormt venlig og imødekommende. Gjorde besøget meget overskueligt.
Fantastisk service. Sødt og venligt personale, som gør alt forståeligt
Kender ikke stedet endnu, men var der til en forespørgsel, skal bruge et rum, fordi jeg skal have opbevaret mine ting, grundet flytning god betjening..
Super god service, hurtig betjening, super venlig, kompetent og hjælpsom personale! Kunne jeg give flere stjerner, vil jeg gøre det
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik