facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Shell

Adresse: Frederikssundsvej 175 , 3660 Stenløse
Telefonnummer: 47 17 37 45
By: Stenløse
Rute: Frederikssundsvej 175
Postnummer: 3660


Nærliggende lignende virksomheder
Q8 Q8 993 måler Jeg kom til tanken sammen med mon datter. Vi havde kørt i flere timer og trængte virk...
Anmeldelser
Jeg har nu flere gange skulle hente pakker fra GLS, det er helt umuligt, den ældre dame kan ikke finde dem. Jeg kommer igen når hun er afløst, så finder de unge ekspedienter dem med det samme. Rigtig dårlig service.
SUPER DÅRLIG UACCEPTABEL SERVICE. Har haft købt en vaskebon, en dag hvor vasken så ikke virkede. Efter følgende kommer jeg tilbage for at bruge den - men Shell har åbenbart fået "nye ejere" - SAMME tankstation. Får at vide jeg ikke kan få en ny da det er ny ejer. 139kr lige ud i vasken - rent sagt. Så burde kæden i det meste dække ind. Hvordan skal man som kunde vide hvornår der kommer ny ejer? Hvis det havde været en Cirkel K eller lign var dette aldrig sket. SKAM JER - Vi ses ikke.
Lækker tank, super glad ung mand bag disken med smil på læben og hjælper gerne hvis man dkal bruge hjælp, der er flot og når der ingen kunder er, går han rundt og rydder op med et smil, og tak for snakke om hvordan man udtaler jeres kyllingspyd :D
Der er en ejer der åbenbart ikke kan tale pænt har jeg set og det kan med stor tydelighed ses på personalet og udskiftningen af ansigter. Jeg så det kommer aldrig til at føles som et med velkendte ansigter der er der.. Benzinen virker som den skal.
Man skal først ind og vise kørerkort før man kan tanke. Kan heller ikke betale ved stander.
7/11 men lukker kl 10.
En livreder, skulle man have brug for, ja hvad som helst, efter klokken 22:00 her ude på landet
Venlig betjening.
min far skulle hente mælk for 4 år siden... har i ham?
Udover brændstof har de masser af morgenbrød og kioskvarer og et venligt personale.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik