facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Shawarma Eliten

Shawarma Eliten
"Grillbar med lækre frisk rulle shawarma 100% flankesteak kød, med salat tilbehør, specielt hjemmelavet dressing, chili m.m. Burger serveres også både som enkel og som menu. Pizza er også kommet på menuen."
Adresse: Hovedgaden 33 , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 86 26 10 60
By: Brabrand
Rute: Hovedgaden 33
Postnummer: 8220


Anmeldelser
god rulle som altid! Iøvrigt en klasse ung mand som delte internet så jeg kunne betale for maden! Forsæt det gode arbejde venner!
En af Århus bedste rulle!
Jeg er ikke til kogt kebab men kan du lide kogt kebab er det lige dig
Navnet "Eliten" siger det hele og de lever virkelig op til navnet! Her får du meget for pengene og ikke mindst at alt er bagt fra bunden - bagt og serveret med kærlighed. Personalet er imødekommende og man mærker virkelig at de tripper for at give dig Danmarks bedste betjening. Eliten ligger også 2 min fra søen, så det er oplagt at gå en tur nede ved søen, mens man nyder sin mad.
Jeg er normalt ikke en fan af shawarma, men den her shawarma er noget helt specielt, lækker hjemmelavet brød, saftig kød og utrolig lækker dressing, og så har de de lækreste pommes frites jeg ELSKER at spise hos ELITEN, kan STÆRKT anbefales
Syntes det er det bedste shawarma i Århus.
Jeg har spist utroligt mange steder i landet. Men kødet her flanksteak overgår alle steder. Alle deres menuer er perfekte. Selv pomfritterne smagte utrolig godt. Ikke mindst sér maden også godt ud. 12-tal herfra og 13-tal på det gamle karakter skala. Vi ses igen 100%
Det er fantastisk, smagte rigtig godt. De var hurtige og gode. Lige tilpas til min smag
Fantastisk shawarma og pisse søde personale god service. Børnevenligt: Det er et pænt og ordentligt sted. Parkering: De er gode.
Rulle med flanksteak og hjemmelavet brød. Det virkelig kvalitet man får for pengene. Jeg syntes rulle mæssigt at det slår koc og Ali baba gevaldigt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik