facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Shanti

Adresse: Store Gråbrødrestræde 25 , 4000 Roskilde
By: Roskilde
Rute: Store Gråbrødrestræde 25
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: Nudler Roskilde, Foodora Roskilde, Hungry Roskilde, Bedste take away Roskilde, Sund take away Roskilde, Take away Roskilde Havn, Tasty kebab Roskilde, Mad Roskilde
Anmeldelser
Elendig service. Ejeren er meget uhøflig, og begynder med det samme at beskylde en for at lyve hvis han selv har lavet fejl. Maden er for det meste god, men deres priser, leveringstid, og service er noget af det værste jeg har set i mit liv. De havde pakket min mad ind, men havde ikke sat film ordentligt på. Det resulterede i at maden blev spildt ud over det hele i posen.. i stedet for at erstatte maden som jeg tilbød at betale halvdelen for, så bliver jeg kaldt en løgner og er fortalt at det er min egen skyld.
Rigtig hurtig og flink service. Desværre smagte deres vegetar retter virkelig ikke godt, især til den pris. Desuden blev maden leveret pakket ind i massere af ikke-genbrugelige plastik-mikrobølgeovns bøtter, nærmest “TV-dinner” style, hvilket også er et minus i min bog.
Deres butterchicken er normalt rigtig god -Dog lidt stærk.. I går var det desværre lidt kedeligt Men vi kigger forbi for takeaway igen en anden dag
Mad der smager dejligt. Kød stykkerne i sovsen kunne godt være mere kogt / mørt.
Shane Ti reddet os sent søndag den 7. februar Vi var meget sultene, fik chicken butter source og en Vendalo ekstra stærk. Hold da op nogle lækre og flotte portioner. Vi har allerede været på besøg igen, samme gode oplevelse.
Det er længe siden jeg har fået så fantastisk velsmagende indisk mad. Portionerne er af en god størrelse, og man skal derfor tænke over hvor meget man bestiller. Men får man bestilt for meget er det ikke et problem, for resterne kan tages med hjem, og hurtigt varmes op. Der ud over skal man ikke vente særlig længe på at få sin mad, hvilket helt sikkert er et plus. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg spiser hos eller bestiller mad fra Shanti.
Det er nok det værste sted i hele verden. I kunne starte med at lave mad i stedet for at spille smart. Fordi det var virkelig elendigt kom med min familie og så bestilte jeg en tikka marsala og det er virkelig slemt og jeres hygiejne er heller ikke suveræn.
De reklamerer med at ligge i Holbæk på Just eat, men ligger 30 min væk, i Roskilde. Derfor fik vi ingen aftensmad og spilte alle pengene. Der stod først efter betaling at stedet lå i Roskilde. Om det er en fejl fra just eats side eller jeres er vi egentlig ret ligeglade med, men det er falsk reklame og dårlig service.
Virkelig utilfreds. Vi bestilte mad til 2 personer på en almindelig onsdag. De skrev at det ville tage omkring 90 min at komme med maden. Vi ventede i 2 timer og 15 min og ringede til restauranten 3 gange og maden kom stadig ikke. Til sidst blev vi nødt til at bede om pengene tilbage og bestille noget andet. Vi er overhovedet ikke tilfredse, da det ikke kan være rigtigt at det tager 2 timer at lave mad og køre 1km. Bestiller aldrig herfra igen.
Fantastisk mad med fantastisk kvalitet og service. Deres butter chicken er to die for.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Shanti med offentlig transport


Hestetorvet (Jernbanegade) 80 måler
206
Roskilde St. (Jernbanegade) 130 måler
123
206
216
358
93N
Roskilde St. (Jernbanegade) 160 måler
123
206
216
358
93N
Roskilde St. 160 måler
110R
210R
IC
ICL
RE
Roskilde 210 måler

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik