facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Seuf Outdoor

Adresse: Vesterlundvej 4 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 38 32 10 60
By: Herlev
Rute: Vesterlundvej 4
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende virksomheder
Sport 24 Outlet Sport 24 Outlet 2 km En rigtig god oplevelse,de unge mænd der er ansat hos jer, kan i kun være stolte af,...
Nike Nike 2 km Sløjt udvalg stortset altid. Deres personale er virkelig ringe til service og nu er ...
Anmeldelser
Uhyrlig ringe kundeservice og bruger søforklaringer, istedet for at forholde sig til problemet.. - Indrømmer selv at fejl ligger på deres side, men gør intet for rettet op på problemet. Jeg bestiller og betaler varen i deres webshop. 4 dage senere, efter at have modtaget bekræftigelse på odren, og bekræftigelse på at de er igang med at behandle ordren, og de har trukket pengene, får jeg en autogeneret mail, hvor ordren blir annulleret. - der kommer ikke nogen forklaring, kun et "bare ærgerligt" Kan på ingen måde anbefale SEUF.. ØV!
Jeg var igår, lørdag, forbi butikken, da jeg havde set på ur på hjemmesiden. Stor blev min forundring over, at blive informeret om, at det ikke var muligt at se på urene, men at jeg bare kunne bestille et ur og så returnerer det, hvis jeg ikke ville have det. Af de fire ure jeg var interesseret i, skulle jeg så købe dem alle, eller et efter et på nettet, hvorefter jeg bare kunne returnere det, hvis jeg ikke ville have det!?! Det er den mest besynderlige form for forretning jeg har oplevet. Eet er, at have en netshop, men at man ikke udnytter, at man har en fysisk forretning, hvor man kan tage en vare - et ur - i øjesyn, mærke det , sammenligne det med de andre modeller, finder jeg besynderligt. Den korte konklusion for en kunde som mig er, at jeg selvsagt ikke vil belemres frem og tilbage til posthuset fire-fem gange, ligesom jeg ikke er interesseret i at have 8-10.000 DKK hængende ude ved en forretning jeg ikke kender og ikke levere et mindstemål af service.
Jeg har nu 3 gange bestilt nogle varer på Seufs hjemmeside og ikke modtaget leveringen. Selvom at jeg alle gangene har både modtaget en ordrebekræftelse og en bekræftelse på at bestillingen bliver behandlet. Sidst har vi nu ventet 2 uger og har skrevet til dem 2 gange, uden at modtage et eneste svar/forklaring. Jeg har flere gange været ude i deres lagersalg i Herlev og har her kun haft gode oplevelser. Men webshoppen og deres kundeservice er virkelig i bund. Aldrig har jeg oplevet noget så ringe. Engang fik jeg ikke det telt jeg havde bestilt. Beskeden var blot at hjemmesiden åbenbart ikke var opdateret! Jeg spurgte om kompensation ved et andet køb. Men dette kunne de ikke. De lovede blot at teltet måske ville komme igen til foråret, så kunne jeg jo købe det der! Jeg kan på ingen måde anbefale Seufs webshop.
De hjælper da når man spørger, men hold da op hvor alt ting flyder. En del vare er udsolgt og deres "telt udstilling" er i bedste fald mangelfuld. Men igen, hvis man bruger webshoppen, så er det vel fint nok.
Nu har jeg 2 gange prøvet samme behandling hos dette firma. Eller skal man skrive firmaer. For seuf hører sammen med cooloutdoor og outshop. Først bestilte jeg en rygsæk hos cooloutdoor. Rygsækken var på tilbud og jeg skyndte mig derfor at slå til. Kort tid efter er rygsækken pludselig udsolgt. Cooloutdoor annullere bare min ordre og sender en e-mail. Elendig service. Rygsækken er dog kun fjernet kort tid fra de 3 hjemmesider. Denne gang er det så seufs tur til at have den på tilbud mens de 2 andre sider har den til fuld pris. Jeg bestiller igen samme rygsæk og oplever igen det samme. Rygsækken er pludselig udsolgt og min ordre bliver annulleret. Igen modtager man bare en e-mail om ordren er annulleret. Intet opkald eller mail med nogle alternative produkter. En gang kan være et tilfælde, men 2 gange lugter langt væk af falsk markedsføring. Alternativt kan det være pga. jeg i begge ordre har benyttet en rabatkode så jeg fik yderligere rabat. Hvis dette er tilfældet så det er godt nok pinligt. Handel aldrig ved SEUF, COOLOUTDOOR og OUTSHOP hvis du ønsker at modtage det du faktisk bestiller.
Dårligt - dårligt - bestilte telt og bliver holdt hen i yderligere 3 uger, da de ikke kunne levere varen. Ringe kontakt pr e-mail , måtte vente 30 min på telefonen, for at møde en komplet afvisende og ignorant medarbejder. Droppede bestillingen, da de tydeligvis ikke kunne levere til tiden. Prismæssigt og ikke mindst servicemæssigt findes der bedre alternativer både i DK og udlandet.
Min kæreste bestilte varer den 02.05.16 og den 09.05.16 er varerne stadig ikke kommet. Hun kontaktede SEUF og fik at vide at varerne fra Tyskland var forsinket men at de forventede at sende dem fredag den 13.05.16 med forventet levering den 17.05.16. Ingen kommunikation fra SEUF om hvorfor de bestilte varer ikke er kommet og meget besværligt at få kontakt til SEUF på telefon når man forsøger dette Så alt i alt en meget dårlig oplevelse hvor jeg ikke er en fremtidig kunde.......
købte et par Salomon vandresko, absolut mit livs bedste køb af sko, de holder hvad de lover, ikke noget jeg ellers har været heldig med, gjort mange dårlige køb i tidens løb men her blev jeg ikke skuffet, og servicen var også i top. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Gå aldrig i seuf uden at tro at du kommer hjem uden lidt mere end du forventede. Personalet kan hjælpe dig og har selv baggrund i friluftslivet. Butikken er nem at finde rundt i, og der er altid mange forskellige ting at se på. Bedst af alt er de tilbud og rabatter, man an få! Der er næsten altid udsalg, både på webshoppen og i den fysiske butik.
Har nu i snart en måned ventet på en frakke, som nu snart er udsolgt andre steder, tør ikke købe den et andet sted, da jeg er bange for pludselig at stå med to frakker. Seuf svarer ikke på mail, trods daglig henvendelse. Hvad sker der for jer??
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik