facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sephora

"Sephora byder dig velkommen i et univers af gaveideer og skønhedsprodukter. SEPHORA FREDERIKSBERG CENTER din skønhedsbutik og parfumeri findes i Frederiksberg. Din Sephora er åben hver uge, hvor du kan købe alt fra din favorit highlighter, til den perfekte hudpleje eller gaver. Oplev også i Frederiksberg alle vores services, fra makeup bar til brow bar. Find det bedste udvalg af skønhedsprodukter; parfumer til mænd og kvinder, hudpleje og make up. Find den perfekte skønhedsrutine med de bedste brands: Benefit, Fenty, Tarte, Huda, Sephora Collection og mange flere. Sephora er THE UNLIMITED POWER OF BEAUTY. Og er kun lige startet!"
Adresse: Falkoner Alle 21 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 32 62 00 26
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Alle 21
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Sephora Frederiksberg job, Sephora åbningstider strøget, SEPHORA strøget, Sephora butikker, SEPHORA Købmagergade åbningstider, Sephora gratis, Frederiksberg Centret, Sephora tilbud
Nærliggende lignende virksomheder
Rituals Rituals 0 måler Bedste service jeg har oplevet længe! Kommer helt sikkert tilbage
The Body Shop The Body Shop 0 måler Rigtigt søde at hjælpeSynes simpelthen det er den bedste betjening! Altid høflig, ven...
Matas Matas 0 måler Spurgte om de havde Helena Rubinstein. Medarbejderen sagde hvad er det?? Øøøhhh nok e...
Buch Copenhagen Buch Copenhagen 13 måler Det skal jeg aldrig købe noget fra dem igen, jeg købte 3 år kun fra deres butik jakke...
Obels Parfume & Helse Obels Parfume & Helse 209 måler Både min mor og mig få en sød,venlig og rar behandlinge, de søde damer står på hovede...
Mo-Hair Mo-Hair 314 måler Er blevet klippet tilfredsstillede på salonen før - ikke denne gang. Jeg VAR en langh...
Matas Matas 538 måler Spurgte om de havde Helena Rubinstein. Medarbejderen sagde hvad er det?? Øøøhhh nok e...
Matas Matas 544 måler Spurgte om de havde Helena Rubinstein. Medarbejderen sagde hvad er det?? Øøøhhh nok e...
Mo-Hair Mo-Hair 1 km Er blevet klippet tilfredsstillede på salonen før - ikke denne gang. Jeg VAR en langh...
Matas Matas 1 km Spurgte om de havde Helena Rubinstein. Medarbejderen sagde hvad er det?? Øøøhhh nok e...
PNNB PNNB 2 km Ekstremt dygtigt og professionelt Beauty Team !
Anmeldelser
Super god service! Havde bestilt over nettet og skulle hente det i butikken. Da jeg kom hjem kunne jeg se jeg slet ikke havde fået det med hjem som jeg havde bestilt. Jeg tog tilbage dagen efter for at få det jeg havde bestilt. Jeg blev mødt af et utrolig sødt personale der meget gerne ville hjælpe mig, og finde ud af hvordan sådan en fejl kunne opstå. De beklagedes meget og pakkede lidt hudprodukter fra sephoras eget mærke. Jeg er meget overrasket over hvor godt jeg blev taget imod og ikke mindst hvor søde og hjælpsomme hele personalet var! 9/10 oplevelse!
2 piger stod ved kassen og snakkede sammen, Dårlige service,og når jeg vil returner det jeg har købt siger de der ikke er mulighed fordi det et gavekort? Slet ikke hjælpende eller smilende gik sur ud derfra I må øve jeres medarbejder i at blive bedre virkelig dårlig sted at shoppe i godt der er en anden sephora!
SØDESTE personale. Fik hjælpe af 2 medarbejdere, og man kunne virkelig mærke at de bare gerne ville hjælpe. Kan kun anbefale!
Rigtig fin service. Desværre har de ikke haft den ting jeg søgte, så har måtte finde alternative ting hver gang. Men det er personalet rigtige søde til.
Et udmærket modstykke til Matas. Navnligt hvis personalet kan nok tale dansk så der ikke opstår for store misforståelser.
Virkelig dårligt! Jeg ringer altid ind først så jeg ikke går hele vejen derover for ingen ting. I denne situation skulle jeg skifte en farve på en foundation jeg havde købt i sephora i Sverige. Jeg fik at vide i sverige at jeg godt kunne skifte og returner i Dk. For en sikkerhedsskyld skrev jeg stadig ind til sephora og fik samme svar. Jeg ringede så til Sephora i frederiksbjerg centret og fik at vide, at de godt kunne skifte farven, så jeg skulle komme derhen. Det gjorde jeg så, men da jeg så var derover kunne de ikke finde ud af det. De kunne ikke engang svare på mine spørgsmål. Derefter sagde de at jeg skulle ringe ind i hverdagen mellem 10-15 for at snakke med manageren, det gjorde jeg så. Jeg har nu prøvet at få fat på manageren i over 2 uger. Hver gang jeg ringer ind er hun/han åbenbart igang med noget.... Jeg har også givet mit nr. da medarbejderen sagde de ville ringe tilbage, men de har stadig ikke ringet tilbage! De har slet ikke styr på noget og jeg får forskellige svar på samme spørgsmål! Altså skal man seriøst bruge så meget tid og energi bare for at skifte en foundation farve hos jer?!
Pigerne i Frederiksberg centeret er pt ikke lige så oppe på toppen som de der var der for 2 år siden. Der var modsat for 2 år siden, ikke trætte piger, piger der ikke virkede som om de gad og arbejde, piger der knap viste passion, når man bad dem prøve en farve af på ens læber. De var hurtige til at forsvinde, efter de følte de fyldest svarede på min søgen.
Det er anden gang i træk, at jeg har oplevet dårlig kundeservice i Sephora i Frederiksberg C. Det var kun den mandlige medarbejder, som var venlig, smilende og hilste. Resten opførte sig, som om de ikke havde lyst til at være der.
Fint varer af høj kvalitet. Der mangler dog bedre skiltning af priserne, alt for mange være uden pris skilt.
Super god service. En kassedame hjalp mig da hun så jeg havde brug for hjælp med min varer og min søn.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sephora med offentlig transport


Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 20 måler
18
71
Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 20 måler
18
74
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 70 måler
37
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 70 måler
37
Frederiksberg St. (Metro) 140 måler
M1
M2
M3

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik