facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for SengeSpecialisten Glostrup

"SengeSpecialisten hedder nu SENG. Find vores flotte forretning i Glostrup lige her. Vi forhandler senge, madrasser og tilbehør til soveværelset. Prissikkerhed. Ombytningsret. Fri fragt på alle køb. Rente & gebyrfri finansiering"
Adresse: Søndre Ringvej 35 , 2605 Glostrup
Telefonnummer: 86 72 60 83
By: Glostrup
Rute: Søndre Ringvej 35
Postnummer: 2605


Nærliggende lignende virksomheder
Jysk Jysk 594 måler Dårlig kundeservice baseret på løgn om div. varer i butikken. Intet viden om produkte...
Daells Bolighus Daells Bolighus 4 km Det var en meget dårlig service man fik. Der var ikke en eneste der kunne hjælpe med ...
Unidrain Unidrain 4 km Lækre kvalitets sager de sælger her..
Anmeldelser
God service og et godt udvalg. Synes bare det er svært at navigere rundt mellem deres priser. Alt er jo sat 30-60% ned altid. Så hvad er den reelle pris egentlig??
Ann var meget vidende og behjælpelig. I starten havde jeg lige lidt den der 'åh nej, vild sælger' fornemmelse, men den blev gjort til skamme. Jeg kan nu fuldt ud forstå hendes fascination med Carpe Diem senge. De er alt for lækre.
En eneste ekspedient i forretningen. Ingen ordenlig forklaring. Fik et tilbud på en kombination af madrasser og sengeramme tror jeg nok som jeg ikke kunne gennemskue. Gå ind i naboforretningens sengeafdeling!
Vildt god betjening - sælgeren var super dygtig
Dyr senge forhandler, som ikke er for menigmand.
Professionel vejledning og ærlige informationer om produkterne.
Fin vejledning og betjening
God vejledning
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik