facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Seaport

Seaport
Bowlingbane til voksne og børn med musik på weekendaftener samt buffetrestaurant.
Adresse: Strandvejen 7, 9000 Aalborg, Danmark
Telefonnummer: 98 12 68 66
By: Aalborg
Rute: Strandvejen
Gadenummer: 7
Postnummer: 9000


Åbningstider

mandag: 12.00–22.00
tirsdag: 12.00–22.00
onsdag: 12.00–23.00
torsdag: 12.00–00.00
fredag: 12.00–02.00
lørdag: 11.00–02.00
søndag: 11.00–22.00

Anmeldelser
Vores bane gik i stykker flere gange i starten, og det tog noget tid at få op at køre igen. Personalet var til gengæld virkelig hjælpsomt og hurtige til at komme hver gang. De var også søde at udlevere gratis drikkevarer og snacks til hele holdet som kompensation, og efter banen var blevet fikset, stod de og holdt et vågent øje det næste stykke tid. Meget hjælpsomt og venligt personale, som håndterede det helt korrekt efter min mening
Alt i alt var min oplevelse på Bowling Centeret Seaport i Aalborg ekstremt positiv. Den venlige atmosfære, velplejede baner og fremragende faciliteter gjorde det til en perfekt oplevelse. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der ønsker at tilbringe en sjov tid med bowling, inklusive børnene.nFor at gøre det endnu mere spændende for børnene havde Seaport farverige og sjove bowlingkugler specielt designet til dem. Dette tilføjede en ekstra dimension af sjov og leg til deres oplevelse.nDer var komfortable siddepladser til børnene, så de kunne nyde deres snacks eller drikkevarer mellem spil.nPrisen for at spille var rimelig, og de tilbød forskellige pakker og tilbud, der passede til vores behov.
Det er et okay hyggeligt sted, og banerne er generelt i fin stand. Dog har skoene man låner efterhånden set bedre dage og er ret slidte. Det værste er dog toiletterne, det er virkelig klamme og uhumske.
Fantastisk mad-helt uovertruffet.nSamtlige gæster roste mad og service til skyerne.nBestemt ikke sidste gang, vi holder fest her.
Enten var banerne skæve eller så skyldtes det et par fadbamser.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik