facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sct. Hans Have

Sct. Hans Have
"Sct. Hans Have ligger på Psykiatrisk Center Sct. Hans’ område tæt på fjorden i Roskilde, og er bestående af en café, gartneri, butik og en dejlig have, der har åbent i weekender og på helligdage. Vores arbejde tager udgangspunkt i stedet specielle historie ved at have særligt fokus på at fremme mental sundhed og trivsel.Foreningen har vedligeholdt og indrettet to store gamle drivhuse og en værkstedsbygning til cafe, gartneriet med plantesalg og en lille butik og i det nærliggende kapel arrangerer vi hver år en række kulturelle begivenheder og events. Det er også muligt at bruge faciliteterne til møder, konferencer o.lign.Foreningen er registreret som en socialøkonomisk virksomhed, og lægger vægt på bæredygtighed, æstetik og kvalitet."
Adresse: Bistrup Alle 36 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 21 69 16 14
By: Roskilde
Rute: Bistrup Alle 36
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: Sct Hans Have Menu, Sankt hans Have koncert, Sankt Hans Have frivilligt arbejde, Sct Hans Have ÅBNINGSTIDER, Sankt Hans Roskilde historie, Sct Hans Hospital, Sankt Hans kapel Roskilde, Sct hans Have kontakt
Anmeldelser
Så dejligt et sted! Økologist fredfyldt. Midt i natur. Skov og vand. Man skal opleve det. Og jeg kommer helt klart igen
Så hyggeligt og meget lækre kager
Skønt sted i smukke omgivelser - herligt drivhus med fine planter & juledekorationer, dejlig café med varme drikke & søde lækkerier, som kan nydes i det hyggelige drivhus, med gasvarmeovn, stole med pels, & et flot, stort figentræ. Fantastisk lille butik med masser af lækre juleting & eksotiske gaveidéer. At besøge Sct. Hans Have er en fin oplevelse, hvor man føler sig velkommen, i selskab med søde, glade ansatte & gæster, & hunde er velkomne
Et fantastisk smukt og hyggeligt sted. Vi spiste omkostninger i drivhuset hvilket også fungerede fint. Selve maden er til den dyre side og portionerne er ikke store prisen taget i betragtning. Sjovt er det at man kan få forskellig øl fra det lokale bryghus Herslev. Det er et ret begrænset menukort på stedet.
Altid dejligt at være til møde her! Man får virkelig dejlig mad - især deres salater! Og så er det SÅ hyggeligt at sidde i drivhuset på en efterårsdag imens der er godt gang i brændeovnen.
Fantastisk lille perle Altid et kaffe- eller frokoststop værd
Virkelig smukt og skønt sted.
God mad, men relativt dyrt, når man selv skal hente og rydde af.
Super café ved Sct hans hospital , lækker kage og kaffe
En perle! Meget fint sted, et gartneri der er - har været tilknyttet Sankt Hans og nu er indrettet med café og plantesalg i drivhusene. Kan varmt anbefales.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sct. Hans Have med offentlig transport


Østhospitalet Nord (Bistrup Allé) 400 måler
207
Østhospitalet Nord (Bistrup Allé) 450 måler
207
Vesthospitalet (Bistrup Allé) 460 måler
207
Vesthospitalet (Bistrup Allé) 480 måler
207

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Sct. Hans Have.

Roskilde caféer & kaffebarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Bistrup Alle 36 roskilde planteskoler og havearbejde placering, hvordan kan jeg gå. Sct. Hans Have adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Sct. Hans Have. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sct. Hans Have med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Gimle Gimle 2 km Renoveret under corona. Nu kun 2 sofa hjørner og priserne er steget. Stadig hyggelig ...
Café Korn Café Korn 2 km Fin restaurant i gågaden i Roskilde. Vi sad indenfor til en frokost servering, en sol...
Landmad Landmad 2 km Fin restaurant i gågaden i Roskilde. Vi sad indenfor til en frokost servering, en sol...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik