facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Scandic Sønderborg

Scandic Sønderborg
Adresse: Ellegårdvej 27 , 6400 Sønderborg
Telefonnummer: 74 42 26 00
By: Sønderborg
Rute: Ellegårdvej 27
Postnummer: 6400



relaterede søgninger: Scandic Sønderborg menu, Hotel Sønderborg, Scandic Sønderborg restaurant, Hotel Sønderborg Strand, Hoteller i Sønderborg centrum, HOTEL Sønderborg Kaserne, Hotel Sønderborg 6400, Hotel Sønderborg Garni
Nærliggende lignende virksomheder
Danhostel Sønderborg City Vandrerhjem Danhostel Sønderborg City Vandrerhjem 1 km Det skønneste hostel i de skønneste omgivelser. Bussen går lige udenfor. Fri kaffe/ t...
Bella Italia Bella Italia 3 km Hotellet er mere værd end de tre officielt tildelte stjerner . Værelserne er store og...
Anmeldelser
Vores værelse virkede slidt og beskidt. Rengøringen var mildest talt elendig på værelset. Morgenmad var lidt kedelig. Brødet var hårdt, og ikke meget pålæg at vælge. Personalet var dog meget flinke, og gjorde oplevelsen en smule bedre. Finder et andet hotel næste gang, vi skal overnatte i Sønderborg. Værelser: Trist. Gammel tv med få kanaler, og meget slidte karme og møbler. Mad og drikke: Morgenmad ikke spændende.
Drinks er blevet meget dyre. Et halvt glas apperol til 119kr At spille billiard koster 20kr. Fik irsk kaffe som bare var koldt og i et meget lille glas til en meget dyr pris. Vi har altid været glad for at komme på scandic sønderborg, men der må være FogB manager der er gået pris amork.
Personalet er super søde. Morgenmaden var lækker. Hotellet vikker lidt træt. Poolen var for kold til min datter på 2 1/2 år. Og omklædning trænger til en renovering. Kunne ha være fedt med en lille børnepool. Der er ladere til elbiler. Og gratis parkering. Det er fedt. Aktiviteter i nærheden: Legeland. Bowlingcenter Mad og drikke: Morgenmad er lækker.
Hyggeligt og dejligt sted for en weekend med familien. Dejligt med glutenfri morgenmad. Døren til værelset var dog meget tung. Vores datter var ved at komme i klemme i dørenVærelser: 3/5
Meget meget brugt hotel .. med blandt andet mugne håndklæder mv. Det var en træls oplevelse. Personalet de får 5 stjerner for deres service . Men resten af stedet trænger til en seriøs overhaling eller nedrivning .
Købt som box gave. Ankomst og indtjekning fint og venlig betjening. Fint værelse. Lidt mager dyne og pude. Restaurant: Da det var et boxophold. Var kun hovedret inkluderet. Blir spurgt hvad vi ville drikke, men intet om menuen. Og om vi evt ville tilkøbe forret/dessert. Schnitzlen vi fik var tør og saucen smagløs Vi ventede næsten 45 min selvom vi havde fået tid/bord kl 19.00.
Gammelt hotel som virkelig trænger til en overhaling man kan se det er slidt og gammelt. Adgang til svømmebad er lidt besværlig men den grønne profil hotellet kører med er super duper og betjeningen er også tiptop ikke et sted man skal afvise overhovedet men det er ikke luksusVærelser: 3/5
Trænger til opfriskning af gulvtæpper. Badeværelserne er meget brugte. Virkelig gode senge. Morgenmaden mangelfuld. Blev ikke fyldt op. Flere gæster ventede på bla.kaffe,pandekager,marmelade,brød,pålæg og æg. Tallerkenerne skulle man bede om at få sat frem. Personalet fremstod uprofessionelt både verbalt og i påklædning tanktop cykel shorts. Selve hotellets placering er fantastisk tæt på alt. Fin pool. Stor grønt område. Receptionen , personalet opleves ikke service mindet. Rengørings personalet søde, imødekommende smilende. Så en meget blandet oplevelse. Hotellet har de rigtige rammer, personalet trænger til uddannelse. Kunne potentielt være fantastisk. Kan kun anbefale 1 overnatning ikke ferie af længere varighed. Lever bestemt ikke op til scandic hotellernes standart.
Personalet er helt i top, høflige og smilende. Sengen var så blød, at vi følte vi lå i en vandseng, når den ene vendte sig lå den anden og gyngede. Restaurantmaden var fantastisk, velsmagende og kødet var mørt og det var ikke dyrt. Morgenbrødet var var lidt sejt at bide af og der skulle tygges godt, da det virkede gummiagtig, men der var et stort udvalg på buffeten.
Jeg var til et seminar på hotellet. Der mgl virkelig service såsom tømme skrald på bordene mens vi var til frokost, samt sørge for frisk vand og kaffe til vi kom retur. Morgenmad og frokost var tamt. Så desværre ikke særlig god oplevelse!!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik