facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sats

Sats
Adresse: Herlev Torv 28, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 82 22 22 10
By: Herlev
Rute: Herlev Torv
Gadenummer: 28
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 05.00–23.00
tirsdag: 05.00–23.00
onsdag: 05.00–23.00
torsdag: 05.00–23.00
fredag: 05.00–23.00
lørdag: 05.00–23.00
søndag: 05.00–23.00

Nærliggende lignende virksomheder
Herlevbadet Herlevbadet 2 km stadig helt nyt og lækkert ,,
Anmeldelser
Fint center med helt nye flotte badefaciliteter. Der er både dampbad, sauna og god plads.nTræningsmaskinerne er ikke alle de nyeste og det trækker ned. Der er masser af muligheder for at se ud over Herlev bymidte og jeg kan godt li den luft det giver til et træningscenter, at der er vinduer med udsigt.nDer er også lidt CrossFit.
Et rigtigt dårligt center, men de er jo også ved at lukke
Efter at have været medlem o fitness World i 10 år, valgte jeg at skifte til sats- og hold da op en forskel. Bedere maskiner, flere håndvægte, og meget mere imødekommende personale. Det er helt klart den bedste beslutning jeg tog, da jeg valgte at skifte til sats.
Det har nu i længere tid været vanskeligt at finde et skab der virker. I dag kørte jeg hjem efter at have prøvet 15 forskellige skabe hvor låsen ikke virkede.nEr også træt af deres egne Corona reglerne ikke overholdes.nSå nu skifter jeg center.nHar ellers været glad for at komme der så håber de snart får styr på de forskellige ting så jeg kan komme tilbage.
Hold nu kæft hvor er jeg forarget!nJa undskyld mit sprog, men det simpelthen det DÅRLIGSTE center jeg til dags dato har været i! Kundeservice finder på ingen måde sted her. De har nærmest ingen maskiner til forskellige til forskellige muskler. Jeg flytter center omgående. Virkelig skuffende.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik