facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for SATS

SATS
"SATS Valby tilbyder fitness med et utal af træningsmuligheder, bl.a. TRX, en boksesal og stort funktionelt område, samt sauna og dampbad."
Adresse: Valby Torvegade 17 , 2500 Valby
Telefonnummer: 82 21 21 00
By: Valby
Rute: Valby Torvegade 17
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 06:00-22:00
Tirsdag: 06:00-22:00
Onsdag: 06:00-22:00
Torsdag: 06:00-22:00
Fredag: 06:00-21:00
Lørdag: 07:00-18:00
Søndag: 07:00-20:00


relaterede søgninger: SATS priser, SATS sauna, SATS studierabat, SATS holdtræning, SATS åbningstider, SATS København, SATS sauna og dampbad, SATS østerbro
Nærliggende lignende virksomheder
Fitness World Fitness World 343 måler Stort center.. bare ærgerligt at de skal bruge et småligt parkeringsselskab på pladse...
Anmeldelser
Dampbad og sauna fungere ofte ikke. Lige pt fungerer vandslangen i dampbadet ikke, så man kan ikke spule før man sætter sig! AD! Siger jeg bare. Så uhygiejnisk. Jeg har gjort opmærksom på dette flere gange. Første gang for over 1 måned siden. Og det er stadig ikke blevet lavet. Virkelig for dårligt i sådan et dyrt fitnesscenter! Der skal tingene bare være i orden!
Efter den gamle centerleder er blevet fyret, starter den centerleder med at slukke for saunaen, fordi folk hælder vand på det. Virkelig godt timet, idet pr 1 februar er det blever dyrere at træne hos SATS. Det var engang, en af de bedste center. Det er desværre ikke tilfældet længere.
Elendig ventilation, mangelfuld rengøring. Brugerne er mere eller mindre ligeglade, det flyder med vægte over alt og ingen rengør deres maskiner. Det virker som om både personale og brugere har givet lidt op.
Har aldrig stødt på personale så ringe. Ingen smil, og ingen form for service. Samt er der ingen ventilation i centret.
Godt center! Men der trænger til rengøring og der er lidt overrendt.
Fedeste sats, kæmpe stort, mange forskellige maskiner og typer af træninger, meeeeen. Hvis man kommer mellem 15-20 i hverdagene kan man ligeså godt glemme at tage derop. Der er fuldstændig overfyldt og ingenting er ledige helt seriøst og håndvægtene ligger aldrig på deres plads - mega ærgerligt. Ps under corona her, er der såå mange som heller ikke spritter noget af
godt center. instruktørerene er generelt imødekommende og venlige.
Centeret er stort, der er meget og byde på, jeg kunne godt mangle et gorillabur, hvor man kan lave diverse tricks i. Jeg er ganske tilfreds med jeres instruktører, jeg prøvede funktionel og build and burn i dag, men det er simpelthen så forstyrrende og stressende, at der spilles ofte 3 slags musik i centeret på en gang. ddt giver ikke ro i kroppen. Der mangler noget lydisolerende så det ikke generer så meget, det giver bare en gang larm desværre. Jeg fandt ikke wellness området, så det kan jeg ikke udtale mig om. Jeg ville ellers gerne have været i sauna. Der bliver gjort rent på de store flader, desværre ikke i hjørnerne hvilket ses. det er ret ærgerligt.
Stort og fedt center med masser af forskellige faciliteter. Personalet er nogen gange imødekommende og serviceminded og andre gange er de ikke. Hvilket trækker ned i det samlede resultat.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til SATS med offentlig transport


Valby St. (togbus) 140 måler
RØD
Valby St., Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej) 140 måler
133
18
23
Tingstedet (Valby Langgade) 180 måler
26
93N
Tingstedet (Valby Langgade) 190 måler
26
93N
Valby St., Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej) 210 måler
133
18
23

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik