facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sands Restaurant

Sands Restaurant
Adresse: Skolegade 60 , 6700 Esbjerg
By: Esbjerg
Rute: Skolegade 60
Postnummer: 6700


Åbningstider

Mandag: 11:30-21:30
Tirsdag: 11:30-21:30
Onsdag: 11:30-21:30
Torsdag: 11:30-21:30
Fredag: 11:30-21:30
Lørdag: 11:30-21:30


relaterede søgninger: Spisestuen Esbjerg menu, Cafe Danmark Esbjerg, Madklubben Esbjerg menu, Sky restaurant Esbjerg menukort, Wienerschnitzel take away Esbjerg, Posthuset Esbjerg, Sands take away, Dronning Louise Esbjerg menu
Anmeldelser
Egentlig er dejligt sted med en lang og fin historie Ganske udemærket mad og lokaler Dog er der ,sikkert altid travlt, og det er både godt og skidt Det gør at servering nok er "lige travlt nok optaget" til at give ,den sidste "bid" til at få de sidste 2 stjerner med , Vi havde en fin oplevelse,men personalet virkede lidt stresset, og det er synd for dem Så Ansæt en eller 2 mere i hvertfald fredag og lørdag aften ! Det er godt for jeres personale og dermed også gæsterne og deres oplevelse! Og ang jeres 25 kr gebyr pr person, er der sikkert,som hos os forståelse for jeres situation! Dog skal i huske på at jeres kunders økonomiske situation er ligesom jeres i deres dagligdag Så selv om i skriver " til gengæld" har vi ikke sat priserne op ! Ville det nok være smartere at hæve pris på div vare grupper med et par kr stk Så undgår i den seddel først i jeres Menu kort
Som sædvanlig fem stjerner, når alle ønsker opfyldes til fuld tilfredshed, og spisestedet forlades mæt og glad. Blev modtaget af søde og venlige tjenere, der oven i købet kunne huske telefonsamtalen ved bordbestillingen, og vidste, at vi havde en aftale andetsteds i byen senere. Dejlige lokaler og en god atmosfære. Maden upåklagelig og i rigelig mængde. Min ledsager var engelsktalende, hvilket hurtigt blev registreret uden at vi skulle spørge, og menukortet raskt ombyttet til et engelsk ditto. Al samtale efterfølgende foregik på engelsk fra tjeners side. Så tak for en god aften i trygge hænder. Regner bestemt med, at det er "Vores Spisested", nå vi fremover besøger Esbjerg. Med venlig hilsen Henrik Fiehn.
Rigtig god bøf med pebersovs og pommes friter. Til forret fik jeg tigerrejer og min mand fik tartelet. Det eneste jeg ikke var helt vild med, var pebersovsen. Men resten var 10/10.Mad: 4/5
Maden har været bedre førhen. Bøffen var til den tørre side. Bearnaise sovsen som førhen smagte himmelske var nu på det jævne. Musikken var alt for høj med en amerikansk sangerinde, fer lød som et tågehorn. Måske musikken var til for de unge tjenere. Det var også en ny oplevelse for os og ikke noget vi gider engang til. Desværre Sand har ellers førhen været en god restaurant.
Venlig personale, men har aldrig fået så ringe en julefrokost, kvalitet og tilberedningen var bare så dålig, at selv ikke en cafeteria kan komme ned på det niveau, og kr. 25,- lagt på regningen som el tillæg pr. person er uforskammet. Heldigvis er der andre steder i byen.
Jeg fik en peberbøf.. men desværre uden peber.. men ellers udemærket, uden den var noget at tale om. Pebersovsen blev til brun sovs. Pomfriterne var havflade og ikke ret lækre. Det der trak op på 3 stjerner var udelukkende den friske servering.
Rigeligt med mad og fantastisk betjening. Rent og pænt. Ikke noget at sætte en finger på.Mad: 5/5
Et rigtigt lækkert spise sted med en udsøgt betjeningMad: 5/5
Vi var 3 der bestilte deres aften menu med kammuslinger, rødspætte, ost og dessert. Til vores store skuffelse var kammuslingerne ikke tilberedt korrekt, og var som gummi at tygge i og havde ingen smag. Rødspætte er svær at ødelægge, og fisken smagte også fint, men kartoflerne virkede for gamle, som hvor de får den lidt hårde “skal”. Persillesaucen smagte fint. Ostene var bare kedelige, og chokoladekagen til dessert var er stort stykke med chokolademousse på toppen. Det var dog et lidt tørt stykke kage og nok lidt for stort i forhold til den lille mængde mousse, som ikke kunne skjule den tørre kage. Fin vanilleis og bær-kompot på siden. Desværre en lidt skuffende oplevelse som blev hjulpet på vej af de ikke kunne finde den rigtige vin. Vi bestilte til at starte med en flaske sauvignon blanc, men fik en chenin blanc. Scenariet gentog sig endnu en gang ved hovedretten. Flaskerne blev bragt til bordet åbnet, så jeg følte ikke vi kunne sende dem tilbage. Jeg skulle måske have brokket mig mere, men betjeningen var sød og vi var trætte.
Restaurant Sand’s er et fantastisk sted at spise eller drikke en kold fad sammen. Det er et hyggeligt sted med charme og autencitet. Der er dækket op med hvide duge og kulørte servietter, selv på en almindelig hverdag. Maden er skøn og smager som professionelt hjemmelavet mad skal med en touch af kærlighed. Der er mad for de flestes smag fra stegt flæsk med persillesovsen til stjerneskud. Fadøllene er kolde, og vinen bliver skænket fint i lækre glas. Der er stil over Sand’s og det er klart et sted, hvor gæsterne kommer igen og igen. Det kan anbefales at komme både til frokost og aften.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sands Restaurant med offentlig transport


Skolegade V Vor Frelsers Kirke (Esbjerg) 60 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 70 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Vor Frelsers Kirke (Esbjerg) 90 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 150 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Torvet (Esbjerg) 260 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Sands Restaurant.

Esbjerg specialiteter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skolegade 60 placering, hvordan kan jeg gå. Sands Restaurant adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Sands Restaurant. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sands Restaurant med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik