facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for San Remo Pizzaria

"San Remo Esbjerg kan byde på masser af mad. Har man haft en lang dag og har ikke overskydende energi. Man kommer hjem, man har lyst til at ligge sig i sofaen, men din mave rumler af sult. Er du træt af at din mave rumler, er den nemmeste og hurtigste løsningsmulighed at slippe af med det at bestille din take away mad online. Man har ikke brug for at lave andet end at flytte armen. Befinder man sig i Esbjerg er San Remo Esbjerg din løsningsmulighed til dig, der har en travl hverdag. Er tidsbesparelse, kvalitets mad, hyggelige omgivelser noget du har brug for, kan du nyde hele pakken hos os. Vi i Sanremo kan tilbyde dig italienske pizza, mexicansk pizza og børne pizza."
Adresse: Storegade 197 , 6705 Esbjerg
Telefonnummer: 75 12 55 22
By: Esbjerg
Rute: Storegade 197
Postnummer: 6705


Nærliggende lignende virksomheder
Amore Amore 1 km Bestilte igennem Hungry.dk på deres app. Betaler maden og får ingen bekræftelse, ring...
Ristorante Maremma Ristorante Maremma 2 km Ja så denne pizza restaurant er ikke den bedste. Jeg bestilte en 27 og den var jo næs...
Mama Rosa Mama Rosa 3 km Maden var god, men inde stemningen var ikke det bedste spise miljø. Ville helt sikker...
Anmeldelser
De kan ikke følge en bestilling - fik intet af det fyld som jeg skulle have. Ejeren har valgt at ignorere mig når jeg tager kontakt til ham… Det skal selvfølgelig også lige nævnes at den pizza vi fik også smagte så kedeligt som det nærmest kunne lade sig gøre. Meget pinligt når det skulle serveres til min familie… Gør jer selv en tjeneste og lad være med at bestille herfra
Første gang jeg bestilte kunne jeg kun bestille afhentning via deres hjemmeside og ikke just eat. Venligt personale og kyllingen smagte fint, dog lidt bløde pomfritter og salat til. Jeg besluttede mig så for at bestille lige før 22.00 om aftenen da deres åbningstider på Google maps var til 23.00. Ventede på at bestillingen gik igennem i flere minutter men fik hverken kvittering eller andet info. Derefter stod der at butikken var lukket. Dagen efter mens jeg står og laver mad om eftermiddagen fik jeg så en opringning om at min durum var klar.... Han tilbød at køre den ud men jeg ville ikke have den da det var aftenen inden jeg havde bestilt den til. Pengene blev trukket alligevel hvilket ærger mig lidt for jeg sagde jo nej tak til bestillingen. Ellers flinkt personale.
Vi kom lige efter lukketid, men alligevel fik vi lov til at bestille lidt mad. Kæmpe portion. Pænt og rent. Jeg kommer helt sikkert igen.
Vi har tidligere været glad for San Remo. Men efter der kom ny ejer for et par år siden, har det ikke samme standard. Det er meget op og ned med kvaliteten. Senest fik vi en masse rådne jalapenos på pizzaen. Vi er desværre videre nu..
Jeg fik en brændt pizza og ringede så til dem og sagde det, men jeg blev herefter behandlet meget uhøfligt og uprofessionelt af medarbejderen. Personen bag røret nægtede, at det var brændt på selvom man kunne se at det TYDELIGT var brændt på overalt. Og istedet for at tilbyde en ny pizza, siger medarbejderen så bare: "enten spis pizza'en eller få pengene tilbage og bestil pizza et andet sted". Forfærdelig kundeservice. Jeg anbefaler i hvertfald IKKE dette pizzaria!!!
Aldrig mere mad derfra Leverer den forkerte pizza hele to gange. Klager over at der er travlt og skælder mig ud i telefonen.- måtte minde dem pænt om at de så bare kan lade være med at levere den forkerte pizza. Selv om ham der leverede det undskyldte til min kæreste, så gider vi ikke bestille fra dem igen. Når folk taler så grimt til mig i telefonen så vil jeg ikke handle der igen..
De var rigtig flinke og lavede endda lidt ekstra ud af vores bestilling, da jeg var dernede i restauranten og bestille. Smilende og grinende. Så et par rigtig friske gutter. Maden smagte også rigtig fint
Dårlig service med tjener der ikke sørgede for service. Fik ikke tændt srearinlyset, spurgte aldrig til maden, havde ingen mørke øl, ingen ost til spaghetti boulognese.
Har oplevet plastik stykker i min pita, og en pepperoni pizza med kun 5 stykker pepperoni! Vil IKKE anbefale køb af mad herfra.
et sted hvor pizzaerne altid er gode har købt der over 10 år god betjening Niels Madsen
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik