facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Salling Aarhus

Salling Aarhus
Adresse: Søndergade 27, 8000 Aarhus C, Danmark
Telefonnummer: 87 78 60 00
By: Aarhus
Rute: Søndergade
Gadenummer: 27
Postnummer: 8000


Åbningstider

mandag: 10.00–20.00
tirsdag: 10.00–20.00
onsdag: 10.00–20.00
torsdag: 10.00–20.00
fredag: 10.00–20.00
lørdag: 10.00–19.00
søndag: 10.00–18.00

Nærliggende lignende virksomheder
Magasin Aarhus Magasin Aarhus 294 måler
Anmeldelser
Salling food - delikatesser - nederst etage - er et sandt paradis for alle sanserne - så lækkert og smukt sat op og meget smagfuldt - helt sikkert et besøg værd og ja det er lidt dyrt men så absolut alle pengene værd
Skulle bare lige op og se ud over byen. Fantastisk god oplevelse.
Salling Super fødevarer - nederste etage står altid flot med et stort udvalg, hvor jeg næsten aldrig støder på udsolgte varer, som man desværre ofte gør i de andre supermarkeder i Århus. Det hænger sandsynligvis sammen med at priserne her generelt er/virker noget højere, men til gengæld går man ikke forgæves. Personalet er altid venlige!
Nok fordi at det er lidt nostalgisk at komme der, da det minder lidt om Dealls Varehus som lå i KBH, og godt at det stadig kan være der til glæde for mange. Absolut et besøg værd.
Altid en fantastisk butik at besøg...nnMasser af inspiration, idéer, gode sager og venligt personale. Stedet er nemt og overskueligt at finde igennem når først planen/oversigten er fundet over stedet og billedet er taget på telefonen.nnPersonalet er som regel altid venlige, smilende og hjælpsomme med rådgivning eg vejledning til produkter og kvaliteten. Priserne er på normalt niveau og ikke til at brokke sig over.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik