facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sallie's Restaurant & Snack Bar

Sallie's Restaurant & Snack Bar
"Sallies Restaurant & Snack Bar blev grundlagt i 1955 af amerikanske Sallie Zimmerhackel. 65 år senere byggede vi vores nye restaurant Sallie's Race Lounge i Taastrup. Indretning, stil og mad er forsat som i 50'erne. Her får du Sallie's Orginal Cheeseburger, som var den første i Danmark."
Adresse: Roskildevej 251 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 64 91 32
By: Albertslund
Rute: Roskildevej 251
Postnummer: 2620


Åbningstider

Mandag: 12:00-22:00
Tirsdag: 12:00-22:00
Onsdag: 12:00-22:00
Torsdag: 12:00-22:00
Fredag: 12:00-23:00
Lørdag: 12:00-23:00
Søndag: 12:00-22:00


relaterede søgninger: Sallie's Restaurant & Snack Bar menu, Sallie's, Sallie's diner, Sallie's Motel, Sallie's Racehall, roskildevej 251, 2620 albertslund, Zizo snack Albertslund, Amerikansk Diner Sjælland
Anmeldelser
Det var en god mad oplevelse. Maden var hvad man forventer en burger joint kan tilbyde. Jeg fik en cheeseburgers med fritter og en ingefær drik. Smagen er rigtig fin og retterne står skarpt, flot og appetitvækkende. Service var god og venlig, dog kunne jeg godt tænke mig at vi blev mindre forstyrret da vi var næsten færdig med vores mad. Hver 5 min. Blev der spurgt om de skulle fjerne vores tallerkener. Vi er igang med en god samtale og nyder maden. Det var så ikke den samme tjener som spurgte hver gang. Men alligevel forstyrrende.
Vi var 5 afsted i dag på sallies. Pomfritterne havde fået for meget og var hårde og kedelige. Spareribs var tørre og kedelige. Vegetarisk bøf menuen er noget af det kedeligste vegetar mad jeg har fået. Hvis ikke man kan lave vegetar mad er det bedre man lader være. Det var tørt og smagløst, så meget jeg kun tog 5 bidder og lod resten være. Derudover var der ikke styr på hvad vi havde bestilt. En milkshake for meget, en pomfrit for lidt, pomfritter istedet for kartofler. Chokolade shake er god.
Super hyggeligt sted med rigtig god stemning. Ligner en rigtig amerikansk diner. Venlige og service minded medarbejdere. Maden smagte rigtig godt. Deres mix crispy plate er et must try. Og så har de verdens bedste milkshakes. Anbefales helt sikkert.
Virkelig autentisk sted og lækker mad..god service og ikke særlig lang ventetid..kan varmt anbefales hvis du sætter pris på en god burger.
Virkelig hyggeligt sted med super god stemning og serviceminded og høflige medarbejdere. God autentisk stil som en klassisk amerikansk diner skal se ud. Vi fik burgere med pommes frites. Det smagte rigtig godt og maden kom hurtigt. Pæne og rene toiletter. Kan helt klart anbefales. Husk at bestille bord i weekenden
Virkelig fedt sted, fed atmosfære musikken og indretningen er amerikansk diner stil. Personalet var super venligt, men virkede stressede på trods af at der var kun 60-70% fyldte pladser. Fik bestilt deres Double All burger, sweet potato fries og 75cl cola. Pris 260dkr. Hvilket må siges at være i den høje ende men burgeren smagte fremragende, dog kunne man ønske sig mere end 3 skiver agurk, 2 løgringe, men bøfferne var perfekt stegte og meget saftige. Baconen og osten var i top. Banan milkshaken var et måltid i sig selv, og smagte herligt. Bestemt et sted vi kommer igen, på trods af at de høje priser og at de ikke fik leveret bestilt mad men det var nu okay, da burger var STOR.
Helt fantastiske burgere og milkshakes! Pomfritterne var lidt tamme, men det betyder intet, når det andet var helt i top, og hele stemningen og indretningen tager dig direkte tilbage til 60'ernes USA
Mad oplevelse er ikke særligt imponerende. Omgivelser og stemning er værd at besøge, men vil hellere prøve noget andet en anden gang.Mad: 3/5
Hvis jeg havde råd, ville jeg køre derover og spise ofte. Der er ikke en finger at sætte på noget. Ros, ros, ros over hele linjen. Og et fed koncept.
Meget positiv overraskelse. Udefra ser stedet ikke ud af noget særligt, men det passer ikke. God indretning med god plads mellem bordene. Fantastisk betjening. Menukort med meget forskelligt bl.a. burger, spareribs og bøffer. Smagte deres kalvefilet med tilbehør. Var stegt perfekt medium og virkelig god smag. Selvom jeg var godt mæt, blev der lige plads til en dessert også. Priserne er ok. Den billigste burger koster 105 kr og er mega stor. Jeg kan varmt anbefale et besøg eller flere.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sallie's Restaurant & Snack Bar med offentlig transport


Vridsløsestræde (Roskildevej) 10 måler
123
93N
Kastanjens Kvarter (Egelundsvej) 130 måler
141
Kastanjens Kvarter (Egelundsvej) 140 måler
141
Toftekærhallen (Egelundsvej) 210 måler
141
Vridsløsevej (Roskildevej) 220 måler
123
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik