facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for S'vinbar

S'vinbar
Adresse: Klostergade 62 , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 72 20 66 20
By: Aarhus
Rute: Klostergade 62
Postnummer: 8000


Nærliggende lignende virksomheder
Gastro & Vino Gastro & Vino 52 måler
PV - Kaffe & Cocktails PV - Kaffe & Cocktails 275 måler Spændende drinks. Og endda tequila-cocktails der var helt i top og uden hovedpine dag...
Stechers Stechers 322 måler Det var hyggeligt og lige til. Flot restaurant og lækkert anretning. Selvbetjening på...
Din Vinbar Din Vinbar 1 km Pænt udvalg af korrekt opbevaret vin.
Anmeldelser
Stedet. Vinbaren man går til, når man er i Århus. Bred selektion af glasvine, med flot udvalg i mere alternative og moderne stile. Alt hvad en sommelier begærer. Endda med lækre snacks og en skøn velkommende atmosfære! Etablissementet drives af noget ufatteligt kompetent og passioneret personale. Jeg ynder at komme der så ofte som jeg kan!
Hyggeligt og god stemning. Hvis man kun vil have enkelt glas er udvalget lidt begrænset.
Vildt hyggelig vinbar med overdådig lækker tapas / snack.
Lækkert sted, hyggelig stemning og personalet var virkelig behjælpelige med at vælge og forstå de vine man drak.
Hyggeligt sted og lækker vin
Vældigt hyggeligt sted men underbemandet. Ikke umiddelbart de voldsomt spændende vine, men den, sikkert dygtige tjener, havde også alt for travlt med det næste bord til at komme med bud på noget andet end det vi selv pegede på.
Dejlige vine, god Snacks og godt værtskab
Varm og hyggelig atmosfære.
Utrolig hyggeligt sted, hvor både serviceniveauet og stemningen var helt i top. Hyggelig indretning, fed musik, dygtig service og lækkert drikkelse gjorde det til en super dejlig aften. Ikke sidste gang jeg kommer forbi.
Virkelig dårlig service. Havde aldrig været der før og det så hyggeligt ud udefra, men bordet ved vinduet vi som par så var ledigt og som vi gik efter, tilfaldt pludseligt til dem der kom ind EFTER os fordi vi kun var to .Så selvom der blev lagt op til vi godt kunne få bordet blev det bare lige hurtigt ændret. Mage til dårlig stil og service skal man lede længe efter. Så der kommer vi ikke igen !
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik