facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sønderbros Apotek

Sønderbros Apotek
Adresse: Dytmærsken 10, 8900 Randers, Danmark
Telefonnummer: 86 42 29 00
By: Randers
Rute: Dytmærsken
Gadenummer: 10
Postnummer: 8900


Åbningstider

mandag: 08.00–21.00
tirsdag: 08.00–21.00
onsdag: 08.00–21.00
torsdag: 08.00–21.00
fredag: 08.00–21.00
lørdag: 08.00–14.00, 18.00–21.00
søndag: 10.00–15.00

Anmeldelser
Alt alt for lidt personale til betjening da de allerede tager det langsomt. Det ikke mega fedt når man har travlt og der er 15 kunder før en.
Alt for lidt personale. Der er ofte meget kø og parkerings muligheder meget begrænset. Åbningstider er også begrænset og utilstrækkelig.
Vær yderst opmærksom på at hvis du ringer og får lagt medicin til side og de garanterer at det vil være der når du kommer trods du endda fibernet tidspunkt for hvornår du kommer og kommer ind og får at vide at det er givet til en anden kunde, trods det har været ekspederet ud til dig via din recept og det lå MED klistermærke med dine informationer på og en anden medarbejder så beslutter sig for at en anden kunde der skal bruge det samme, men at jeg havde fået den sidste lagt til side om formiddagen til at jeg ville komme mellem 14-15 og ankom kl 14.00 og stod i KØ i 45 MIN for derefter at få at vide at der er en der har taget det fra bordet og pillet mit klistermærke af for derefter st udlevere det til en anden. Der er bare ingen undskyldning i verden der kan rette op på det når man fortæller i telefonen da det bliver lagt til side hvor glad jeg er for at de havde den ene pakke da jeg var løbet tør og ikke havde til om aftenen samme dag og det er altså kraftig smertestillende som jeg har brug for at kunne komme ud af min seng, så at en medarbejder vælger at fjerne min information på min medicin der ligger og venter på mig og sælger det imens jeg endda står i køen, for hun sagde at hun havde set det en halv time tidligere at det lå der, så min udprint lå der stadig, bare ingen medicin, det er direkte utilgiveligt at gøre sådan noget mod en kunde. En ting ville være hvor de vidste at de kunne bestille nyt hjem med 110% garanti til dagen efter hvis det var lagt til side til den efterfølgende dag, men jeg ringede kl 10 og gik ind af døren kl 14 som jeg havde sagt jeg ville, hun noterede det endda på sedlen, så det er altså ikke fordi den anden ikke kunne læse sig til hvornår jeg ville være der og eftersom jeg havde sagt mellem 14-15 alt efter deres kø og hvor lang den ville være, så burde hun kunne regne ud at jeg ville stå i køen, hvis ikke andet kunne hun have kaldt.mut navn, men intet. Og jeg forlød apoteket kl 14.58 med et andet apotek i røret, som ved det mikroskopiske tilfælde havde haft en ekstra til overs hos dem, men den havde været lagt til side men var pludselig ikke da jeg ringede for ringede apoteket for mig for at finde ud af om de havde den, næh ingen service på det punkt heller..nSå hvis du løber tør, ring hellere end gerne til to steder og få det lagt til side for du ved aldrig.nMen bare det at mit ikke blot blev lagt til side, det blev ligefrem ekspederet og trykket ud af serveren for netop at være der til mig og så sker dette..nJeg håber rent faktisk at den medarbejder blev fyret, for det er bare ikke okay at man tager sådan en beslutning om medicin der er ekspederet, hvad hvis jeg havde betalt for det på forhånd over mobilepay oveni, hvad fanden tænker den person på altså.nJeg mener det altså, det er UTILGIVELIGT at gøre sådan noget, Man får det jo lagt til side af en grund!!!
Dette er IKKE et døgnapotek mere… i hverdage er der åbent til kl 21 og søn- og helligdage til kl 15. Jeg tænker deres promoverening af dette må være lige på trapperne da, der ikke på nuværende tidpunkt er blevet gjort opmærksom på dette andet end et A4 ark i vinduet og under deres åbningstid på deres hjemmeside. Som andres også skriver, så er ventetiden ekstremt lang, selv for et apotek der ligger meget centralt, men det andre apoteker som Steno og Budolfi gør anderledes er at have en passende mængde personale på arbejde. Det er i hvertfald ikke mangel på skrænker der er problemet. Turen må gå til Aarhu fra nu af hvis man i det midtjyske er så uheldig at have akut brug for medicin på en Søn- eller helligdag
Virkelig laaaaang ventetid når man ringer
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik