facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Søens Pizzaria

Søens Pizzaria
Adresse: Trekroner Forskerpark , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 46 76 77 17
By: Roskilde
Rute: Trekroner Forskerpark
Postnummer: 4000


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 13:00-22:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterede søgninger: Pizza Roskilde, Pizza Roskilde levering, Udbringning af mad Roskilde, Just Eat Roskilde, Thai mad Roskilde udbringning, Dagensmenu, Menu restaurant, Café Korn
Anmeldelser
Ham gutten der kører det, er en sær snegl. Han vil åbenbart hellere lukke hele bulen ned allerede klokken 16 fordi det er for varmt og derpå sidde på en stol udenfor og se Youtube indtil de i virkeligheden skulle have lukket. Hvis man kommenterer på det så får man et flabet svar tilbage. Skinken er i øvrigt heller ikke skinke men kalkunkød og baconen ligeså. Hvornår lærer nogle pizzeriaejere at kalkun IKKE har noget med skinke eller bacon at gøre. Ellers er maden vist ok men betjeningen er sgu seriøst underlig.
Super dårlig service!! Jeg henvender mig ved skranken for at bestille mad, men bliver bedt af pizzamanden om at vente i 2 minutter, fordi han snakker i telefon med sin familie i Tyrkiet. Efter 2 minutter gør jeg anledning til at bestille igen, hvoraf jeg bliver bedt om at vente yderligere 10 minutter. Den form for service er en joke. Udover ovennævnte oplevelse, har jeg før oplevet, at deres durum består af 80 % iceberg og 20 % kød, hvilket tilsvarende er en joke. Sammenlagt er oplevelsen på Søens Pizza ikke tilfredsstillende og jeg vil ikke sætte min fod inden for døren igen.
Jeg har netop fået samme ubehagelige oplevelse fra ejeren, som nævnt af en anden anmelder. Han sidder udenfor på en stol, med dørene vidt åbne og hører musik. Hvis man spørger hvordan det kan være der er lukket omkring kl. 18 bliver han sur og spørger om man har et problem. Jeg har været der 2-3 gange før, nu kommer jeg aldrig igen.
Oplyste åbningstider bliver ikke overholdt. Halvdelen af de ting som er på menukortet kan man ikke få. Har nu oplevet begge scenarier op til flere gange. Jeg finder et andet pizzaria, og støtter desværre ikke længere her i Trekroner.
Super søde og gode pizzaer og sprøde bunde
Byens bedste burger, smager absolut fantastisk. Langt bedre end maccen
Købte en durum. Den var 80% iceberg og kostede 40kr. Der var ingengang løg, agurk eller tomat. Det er kraftedeme ringe
Jeg har nu været der et par gange, og har fået blandende oplevelser. Jeg tror de er meget Standard ikke-København pizzaria pizzaerne er ikke lige så gode i København. Jeg synes at det er god mad og til en normal pris. Der er altid pænt og rent der inde, og de har venligt personale. 4 store stjerner herfra
Maden er fin nok, men én af dem jeg tror ikke det er hoved ejeren, er virkelig uhøflig.
Deres mad er beskidt og bliver ikke behandlet hygiejnisk. Jeg har før bestilt nogle pizzaer fra dem, som var ret så kedelige ift. andre pizzasteder! Jeg fik en calzone, som jeg spiste. Cirka 40-50 minutter senere, fik jeg det meget dårligt og havde kvalme- og brækfornemmelser resten af dagen. Mærkeligt de ikke har en smiley fra fødevarestyrelsen, men det ville nok ikke gavne dem meget.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Søens Pizzaria med offentlig transport


Ruc Syd (Trekroner Allé) 190 måler
201A
209
Ruc Syd (Universitetsvej) 220 måler
220
Ruc Syd (Universitetsvej) 240 måler
220
Lysalleen (Nordens Parkvej) 280 måler
201A
Lysalleen (Nordens Parkvej) 300 måler
201A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Søens Pizzaria.

Roskilde pizza

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Trekroner Forskerpark placering, hvordan kan jeg gå. Søens Pizzaria adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Søens Pizzaria. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Søens Pizzaria med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
San Remo San Remo 3 km Rigtig godt spisested. Høflig og hurtig betjening og dejlige pizzaer.Anmeldelsen er t...
Algade Pizza Algade Pizza 3 km værste pizza jeg spiste . var brændt.jeg bestilte pizza salat kebab. kun få stykker ...
Bergamo Bergamo 4 km de har noget rimeligt god mad og er alle meget søde, deres vente tider er heller ikke...
Bello Amore Pizza House Bello Amore Pizza House 5 km Jeg har en gang tidligere bestilt en lækker pizza fra dette pizzaria. Og jeg nå indrø...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik