facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Run For Cover

Run For Cover
"Run For Cover startede i 2002 som et pladeselskab og udgav kunstnere som Niarn, Johnson & Malone, Pede B, Ham Den Lange og Kasper Spez.I 2007 skiftede fokus og der blev åbnet en butik på Trøjborg i Aarhus der solgte hiphop CD, vinyl og merchandise samt graffitiudstyr som tuscher og spraymaling. Siden er det blevet til alt fra vores eget tøjmærke Run For Cover Clothing til kunstworkshop, in-stores og nu også kunstgalleri og i 2014 genoptog vi også vores tryk og udgivelse af vinyler og har siden udgivet mellem 10-15 vinyler om året.Butikken i Aarhus lukkede i 2014, men siden er vores butik rykket til Rødovre og webshoppen er også blevet udvidet."
Adresse: Hvidovrevej 80A , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 61 60 04 36
By: Rødovre
Rute: Hvidovrevej 80A
Postnummer: 2610


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:30
Tirsdag: 09:00-17:30
Onsdag: 09:00-17:30
Torsdag: 09:00-17:30
Fredag: 09:00-18:00
Lørdag: 11:00-15:00


relaterede søgninger: Run For Cover Trustpilot, Run For Cover Rabatkode, Run For Cover åbningstider, Undergrunden, Run FOR COVER band, Graffiti shop Danmark, Hvidovrevej 80A, Fresh Connection
Nærliggende lignende virksomheder
Bahne Bahne 2 km Dårlig service, og ingen information vedrørende returret. Personalet går og sukker ov...
Anmeldelser
Super hurtig levering, fine priser og rigtigt godt pakket.
Bestilte noget maling m.v. d. 22 dec og kunne allerede hente min pakke dagen efter. Super leverings tid, specielt her op til jul. - Pga en pakkefejl havde, var en af dåserne i en anden farve end den jeg havde bestilt og en Molotow keyhanger istedet for en Montana. Småting, men jeg ringede alligevel i butikken og fortalte dem om situationen. Makkeren fra RFC var super hjælpsom og sendte hurtigt nye vare afsted, de ting som der var pakket forkert, fik jeg lov at beholde: Run for cover anbefales som altid hvis man mangler grej.' Reference nr 102887
Super lækker forretning!! Lækkert med specialister! Helt klart et besøg VÆR!!:D
elsker og lever for den shop, der forsyner mig og mine venner med det bedste...
Har kun positivt at sige om butikken. Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering af varerne
Super lækker butik med god service. Stort udvalg af hip hop på vinyl og KÆMPE udvalg i spraydåser!
Har absolut kun positivt at sige om Run For Cover : Super lækkert produkt jeg fik, super gode priser og en fantastisk hurtig levering. Modtog mine vare allerede dagen efter og alt var i den skønneste orden. Vil helt klart bestille min spraymaling ved dem fremover :
Fantastisk service. Leveringen er vanvittigt hurtig. Er en enkelt gang stødt på et problem med en ordre, hvilket personalet gjorde sig umage for at informere mig om forud for afhentning i butikken. De løste desuden fejlen uden problemer, og jeg kom hjem med de materialer, jeg havde brug for. Fantastisk serviceniveau, og virkelig lækker forretning bortset fra det! 5/5, kan helt klart anbefales.
Super god service! Jeg bestilte en stor pakke som skulle blive leveret indenfor 1-2 hverdage, men pga. problemer med GLS var den ikke ankommet efter to hverdage. Derfor ringede jeg ind og spurgte om der var gået noget galt. Manden undskyldte på vegne af GLS og pakken blev sendt igen og ankom morgnen efter. Det er hvad jeg kalder god service.
Super priser og super service! Havde bestilt godt 20 dåser og afventede en ordrebekræftelse. Efter næsten en uge fik jeg et opkald at et par af farverne ikke var tilgængelige og at de ville sende tilsvarende farve fra andet mærke! Da det ankom, var Pakken og prisen helt i top. Er super tilfreds med mit køb, og helt klart noget der kan anbefales til enhver, om det er Grafitti, kunst, hobby eller deko, så er malingen af høj og velkendt kvalitet, og der er næsten ikke nogen applikationer som malingen ikke kan benyttes på.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Run For Cover med offentlig transport


Hvidovre St. 120 måler
132
22
Hvidovre St. (Hvidovrevej) 140 måler
132
134
22
Hvidovre St. (togbus) 150 måler
Grøn
Orange
Randrupvej (Hvidovrevej) 170 måler
132
22
Hvidovre St. 170 måler
B

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik