facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for rumogrooms.dk - Hotel og Madhus Rumogrooms

rumogrooms.dk - Hotel og Madhus Rumogrooms
Enkle værelser i et afslappet hotel med en hyggelig bar samt en restaurant, en have og gratis Wi-Fi.
Adresse: Brundby Hovedgade 98, 8305 Samsø, Danmark
Telefonnummer: 23 80 95 59
By: Samsø
Rute: Brundby Hovedgade
Gadenummer: 98
Postnummer: 8305


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Nærliggende lignende virksomheder
Brundby Hotel ApS Brundby Hotel ApS 258 måler Vildt charmerende hotel og utrolig imødekommende betjening. Snyd ikke jer selv for et...
Dansebjerg Dansebjerg 364 måler Flot idyllisk sted
Anmeldelser
Vi holdt min fars fødselsdag.nVi var 22 pers inkl barn og havde hele hotellet for os selv hele weekenden.nFra start til slut var vi med til at planlægge og alle vores ønsker blev imødekommet.nSusanne bestilte bla bus og guide til os.nVærelserne er super, maden utroligt lækkert og betjeningen super søde.nVi vil gerne give de varmeste anbefalinger.
Pænt og rent samt meget roligt sted. Værten var så flink at åbne for os uden for sæsonen i forbindelse med en koncert på rockhotellet. Men det betød, at der ikke var mulighed for at få morgenmad på stedet. Det ville ellers nok have givet anledning til den femte stjerne.
Da vi ankom på rumogrooms på Samsø er da godt nok ikke det bedste vi har prøvet til prisen hvilket vil sige vi bookede hotellet ud fra billeder der var lagt ind på booking. Com Men vi blev overrasket for vi blev gejtet op til et andet hus der osse hørte til hotellet men et gammelt hus hvor vi nærmest skulle have haft en jeep for at komme derop så hullet og ujævn var vejen op og da vi ankom på MC var vi noget overrasket, men det skulle så vise sig at der overhovedet ikke var noget varmt vand til bad, det brokkede vi os osse over ved udtjekning og fik dog lidt kompensation men ellers vil jeg nok lige sige at lige præcis det hus der hørte med til rumogrooms burde have en lavere pris end det normal prisen lød på. Mvh Torben.
Lidt kedelig og kold i indretningen - og meget lidt børnevenligt igen pusleplads. Ejeren virkede ikke særlig imødekommende.nMaden som blev serveret til receptionen vi deltog i var fin, delvis med egne råvarer.
Susanne fra Rum og Rooms leverede mad ud af huset til stor fest på Samsø. Det var super lækker mad til en fair pris - og Susanne leverede en rigtig god og venlig service. Kan anbefales på det varmeste.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik