facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for RO’S Torv

"I Roskilde finder du vores skønne center. RO’s Torv er et unikt shopping center, hvor der er fokus på design, kunst og arkitektur. De smukke og lyse omgivelser skaber en stemning og stil, der gør det til noget helt særligt.RO’s Torv åbnede for første gang i 2003. Dog blev det hurtigt klart, at der var brug for en udbygning. Derfor kunne vi i 2009 præsentere et endnu større center, som faktisk var næsten dobbelt så stort som det oprindelige.Vi tilbyder 47.000 m2 af spændende shoppingmuligheder. Her bliver du nemlig tilbudt over 60 spændende specialbutikker samt 10 lækre spisesteder.Vi tilbyder også 2 timers gratis parkering og WI-FI når du besøger os."
Adresse: Københavnsvej 29 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 46 38 06 80
By: Roskilde
Rute: Københavnsvej 29
Postnummer: 4000


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 11:00-16:00


relaterede søgninger: RO's Torv Åbningstider jul, RO's Torv adresse, RO's Torv Åbningstider søndag, Kino Ros Torv billetter, RO's Torv parkering, RO's Torv butikker Åbningstider, Ro's Torv spisesteder, Ros Torv Bio
Anmeldelser
Et center har alle typer butikker som tøjbutik, dagligvare, café og restauranter
RO’s Torv er klart fedest når det er dårligt vejr eller hvis de almindelige butikker ligger med for lang afstand. Ved et par lejligheder har det været lidt bøvlet at indløse gavekort til centeret, og det kan være ret frusterende når det ikke bare virker. Det er de samme butikker der ligger som i stort set alle andre center, så hvis man er til det, er RO’s Torv et godt sted. Til jul er det pyntet hyggeligt efter min mening, og så er det fedt at kunne shoppe i timevis uden at blive kold og våd. Deres toiletter ved biografen er ofte klamme, med vådt toiletpapir på gulvet og i vaskene, og det er underligt at det skal være et gennemgående tema i alle center, med mindre man går i Magasin eller Illums. Alt i alt OK med plads til lidt forbedring. Man kan jo drømme om at det bliver bedre.
Jeg fik fantastisk oplevelse og vil ikke glemme denne dag så prøv det samme som mig
Indkøbscenter jeg til det lidt mærkelige. Alt er placeret på samme etage, men så har du parkering på øverste og nederste etage. Det er lidt kaotisk, men der er masser af forskellige butikker og restauranter.
Synes faktisk det er svært at finde rundt i dette center. Prøvede for første gang parkeringen i centret for min lille bil. Hold da op det var svært at finde ud af p-øst. Deres ud skilte var meget små og sad helt oppe i loftet, helst sådan så man kunne se dem når man var kørt forbi.
Ros torv er et lille hyggeligt center.
Fint med to timers gratis parkering, ligesom i centrum af Roskilde. Fandt nogle af de sidste julegaver. Mange mennesker, men man kunne sagtens komme frem.
Har kun været der hurtigt. Men ud fra det jeg nået at se var det er dejligt sted, jeg gerne vil besøge igen
Man kunne ikke tjekke ud på parkeringsterminalen på 2. og 3. sal. Ærgerligt besvær.
Der er ikke de butikker der står der skal være, halvdelen er lukket og betjeningen i de butikker der er, er til grin.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til RO’S Torv med offentlig transport


Ro's Torv (Københavnsvej) 100 måler
123
206
220
600S
91N
93N
Ro's Torv (Københavnsvej) 120 måler
123
206
220
600S
91N
93N
Roskilde Svømmehal (Bymarken) 370 måler
206
Roskilde Svømmehal (Bymarken) 380 måler
206
Bytoften (Byageren) 430 måler
220
91N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger RO’S Torv.

Roskilde butikscentre

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Københavnsvej 29 placering, hvordan kan jeg gå. RO’S Torv adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner RO’S Torv. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om RO’S Torv med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik