facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Riwayat

Adresse: Hovedvejen 68 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 40 31 35 39
By: Glostrup
Rute: Hovedvejen 68
Postnummer: 2600


Anmeldelser
Vi har købt mad her de seneste år, og desværre har man oplevet en nedagående trend hvad angår kvalitet. Vores seneste ordre gik det dog helt helt galt med; vi bestilte catering til 30 personer 7. juli, fik det bekræftet via en SMS, men på dagen stod vi og ventede og der kom ikke nogen. Efter at vi ringede til dem for at høre om de var på vej fik vi beskeden at deres kok var syg, så der var ingen mad til os desværre, og de var rigtig kede af at de ikke havde givet os besked. Der var intet tilbud om løsninger på problemet ej heller tilbud om nogen form for kompensation. Så, vores gæster måtte spise pizza. Konklusionen på det hele er at jeg på det kraftigste må advare andre mod at bestille hos Riwayat; de er dybt uprofessionelle, og man har indtrykket af at der forretning er ved at lukke, for de har nærmest kun 2 ansatte.
Super lækker mad. Selve restauranten/grillen ligner dog sjusk fra ende til anden. Jeg er dog ligeglad med det, så længe maden smager godt. Derudover er jeg ikke blevet syg nogensinde så hygiejnen må jeg formode er bedre end udseendet af stedet.
JEG vil gerne SE noget ting og købe
Lækker indisk mad, god til prisen og det går hurtigt!
Virkelig god mad og god service
God mad til en god pris
Oversat af Google: Muligt Original anmeldelse: Goed te doen
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik