facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ristorente Al Casaletto

Adresse: Dorphs Alle 7 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 43 71 50 05
By: Taastrup
Rute: Dorphs Alle 7
Postnummer: 2630


Anmeldelser
vi var ikke særligt godt tilfredse med en kalveshnitzel som sikkert havde endt sine dage i en gang friture olie som sikkert var blevet tappet fra pizza udbringerens bil . men den var så tør og ødelagt at man kunne have fået lavet sig et par nye såler til sine sko , men så havde man til gengæld også fået et par sko for livet. men når det er sagt så er deres pizzaer til at spise . jeg bestilte rødvin fra menukortet til 200 kr , som de åbent bart ikke havde på lager ,så jeg bad tjeneren om at finde en lignende rødvin og det gjorte han og viste mig den ,men jeg regnede jo med at han havde fundet et godt alternativ til både pris og kvalitet som den vin jeg oprindeligt havde bestilt så vi tjekkede ikke prisen på den nye flaske han havde med så vi spiste og drak og da vi fik regningen kostede vinen 350kr istedet ,vi gjorde ham opmærksom på problemet men han var temmelig ubehøvlet og sagde at vi bare kunne skride . vi plejer at spise på capricio som ligger et par gader der fra og der har vi altid i de 4 år vi har spist der fået fantastisk god mad og meget venlig betjening , så i fremtiden må vi nok hellere holde os til det vi ved er godt .
Det eneste gode var at maden smagte okay og at der var god hygiejne men man skulle side og vente i 10 min. På at få et menu kort, der var bare dårlig betjening.
Jeg spiser ofte her og nyder personalet og maden, som er til rimelige priser.
Oversat af Google Anstændig mad til rimelige priser Original tekst Grei mat til fornuftige priser
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik