facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ristorante Kim Anto

Ristorante Kim Anto
Adresse: Kongensgade 111 , 6700 Esbjerg N
Telefonnummer: 75 13 83 93
By: Esbjerg N
Rute: Kongensgade 111
Postnummer: 6700



relaterede søgninger: Kim Anto Esbjerg åbningstider
Anmeldelser
Altid lækkert mad i lækker omgivelser kokken kommer ud og møder alle gæster og spørger ind til om alt er som det skal være fantastisk service kan helt klart anbefales Mad: 5/5
Vi mødte en rar og meget opmærksom kok/tjener, der bagte og serverede en rigtig lækker pizza. Nøj, hvor smagte det godt! I øvrigt var sodavanden korrekt doseret. Kim Anto er min goto-restaurant. Ikke mindst når man tænker på pris og kvalitet. De gør det godt! Sagt på jysk.
Super hyggeligt og rigtig god mad. Venlige, høflige og god humorMad: 5/5
Behandler kunderne respekt. Maden bliver serveret med smil på læben og den bedste service. Kan klart anbefales Mvh Rudi
Stille og roligt sted man altid kan komme og få noget godt og smagfuldt mad til små penge, om det er pizza, pasta, mexicansk, eller noget helt tredje, så er der lidt af hvert. Kan helt klart anbefale kyllingetallerken eller en god omgang taco med oksekød.
Som altid en god oplevelse at spise på Kim Anto. En hyggeligt dekoreret restaurant, med et menukort der byder på noget for enhver smag. Portionerne er store mere end vi kan spise og flot serveret. Ejeren komme altid personligt rundt og ønsker en velbekomme og spørger til maden.
Mega hyggeligt og smugt sted. Maden smagte vidunderligt! Dog måtte pizzaen godt skæres over næste gang
Hyggeligt sted, lækker mad - desværre er der dårlig service fra kokken. Serverings personalet yder god service.
Intet mindre end en fantastisk oplevelse ligefra deres yderst venlige service til deres absolute lækkerier! A la det aller bedste hjemmebagte brød/m "rigtig" smør jeg har smagt! Pizza m/hvidløg, to gange Carbonara, Tacos og til sidst fik "den gamle" sig en enkelt men skøøøn lagret Jameson whiskey
Halv dårlig servering. Ingen mulighed for at dele en ret. Chefen forklarede at så ville han nærmest konkurs. Maden middel. Kommer ikke tilbage.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ristorante Kim Anto med offentlig transport


Strandbygade V Islandsgade (Esbjerg) 150 måler
1A
2A
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 150 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Adgangsvejen V Dokvej (Esbjerg) 230 måler
11
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 230 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Adgangsvejen V Dokvej (Esbjerg) 240 måler
11

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Ristorante Kim Anto.

Esbjerg n ıtaliensk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kongensgade 111 esbjerg n mexicansk placering, hvordan kan jeg gå. Ristorante Kim Anto adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Ristorante Kim Anto. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ristorante Kim Anto med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik