facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ristorante Fratelli

Ristorante Fratelli
Adresse: Rådhustorvet 1, 6400 Sønderborg, Danmark
Telefonnummer: 72 73 64 00
By: Sønderborg
Rute: Rådhustorvet
Gadenummer: 1
Postnummer: 6400


Åbningstider

mandag: 12.00–22.00
tirsdag: 12.00–22.00
onsdag: 12.00–22.00
torsdag: 12.00–22.00
fredag: 12.00–23.00
lørdag: 12.00–23.00
søndag: 17.00–22.00

Anmeldelser
Fratelli er en dejlig restaurant. Lokalerne er pæne og indretningen er typisk moderne italiensk. Toiletter er flotte og rene. Køkkenet er see-thru fra restauranten. Betjeningen er høflig, korrekt og effektiv. Ventetiden på vor sene frokost var kort. Maden er italiensk og lækker. Vi fik pasta, pizza og cafe burger rundt om bordet. Alt sad lige i skabet og var perfekt. Vi kommer helt sikkert igen
Sød personale.nMin mand pizza med oksekød og chili. Den var god. Jeg selv fik kartoffelpizza hvilket var lidt skuffende. Det virkede som om kartoflerne var skivekartofler fra frys. Det var uden smag og tør. Desuden bestilte 1 glas rødvin hvilket var et meget lille glas. Men måske det er standard.
Maden var lige som den skulle være. Der var ikke en finger at sætte på den.nnService som altid god. En tjæner der stod på hovedet for at hjælpe med allergier og sørge for at man havde alt uden at føle man var til besvær.nnStemning var der masse af. Med højt til loftet så lagde man ikke mærke til hvor mange mennesker der egentligt var til stede. Og høre dem gjore man heller ikke. Der er godt med plads i mellem bordene.nnAlt i alt et fantastisk sted ag gå hen og spise og hygge sig.
Dejlig mad - der kom hurtigt - og meget opvakt personale der lige nøjagtig udfyldte deres rolle som man jeg forventer.nFed indretning og god plads, og ligger dejligt centralt. Billedet er af deres hjemmelavede lasagne - og en del af vægudsmykningen.
Helt igennem fantatisk mad - god stemning!nSamt utrolig høflig betjening..
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik