facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rib House

Rib House
Adresse: Djalma Lunds Gård 8 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 46 36 36 46
By: Roskilde
Rute: Djalma Lunds Gård 8
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: RIB HOUSE Menu, RIB HOUSE Roskilde Menu, Rib House nytårsmenu, RIB HOUSE Helsingør menu, RIB HOUSE Slagelse MENU, RIB HOUSE Køge menu, RIB HOUSE Hillerød menu, Rib House rabat
Nærliggende lignende virksomheder
Bone's Bone's 457 måler En meget fyldt restaurant lørdag aften og på trods af det kunne man ikke mærke det på...
Restaurant Flammen Restaurant Flammen 1 km Har ikke været der i 4år men alt var lækkert som det plejer. Faktisk syntes jeg tilbe...
La Grillade La Grillade 1 km Meget hyggeligt sted at spise, priserne ser lidt høje ude men når du så får serveret ...
Juventus Juventus 4 km Fik en cheesburger menu. Kunne dårligt nok smage bøffen på min burger, da de har prop...
Anmeldelser
Kvaliteten var fin på både rejecocktail og Spareribs. Bestilte Spareribs ad libitum, men det var åbenbart kun een portion.
Super godt sted. Altid gode bøffer og super betjening. Stedet er populært så bordbestilling i god tid er en fordel. Ventetid på maden er også ok. Hvis der er helt fyldt med mennesker så er ventetiden Ca 15 til 20 min. Klar anbefaling herfraMad: 5/5
Fantastisk mad, bøffen var stegt til perfektion. Lidt trangt selv på en hverdag så servicen var noget sløj i forhold til hvad man regnede med. Overall god mad til god pris. Kan varmt anbefales men bestil endelig bord i forvejen, hvis du vil regne med at få en plads. Børnevenligt: Der er børne menu.
Dejlig sted med udmærket mad. Kan godt anbefale deres ribeye, med smørstegte kartofler og bearnaise.
Super dejlig sted og dejlig og hurtig betjening og skøn service.. Maden var bare perfekt
Ribhouse Roskilde. Jeg kan varmt anbefale Ribeye. Der er rigtig god smag og stegt som ønsket. Du kan også vælge special menu hvor der ikke mangler noget. Og det er i så god atmosfære. Er kommet her gennem mange år.
Et hyggeligt sted, pænt og rent og VIRKELIG lækker mad, jeg fik laksesalat mums.. Super betjening - da jeg godt selv vil kunne styre lakse stykkerne, fik jeg et helt stykke laks.
Hyggeligt sted, men meget proppet. Vi kom på valgaftenen for stegt flæsk og persillesauce ad libitum. Første portion var let oversteget friture stegt kød, kartoflerne var små fine smørstegte og saucen var fin, men ikke en persillesauce. Anden portion så ud til at være kastet på tallerkenerne, kødet skamstegt, absolut uspiselig og saucen, som var helt tynd, noget i retning af lunken piskefløde med lidt salt i. Personalet var venlige når vi langt om længe kunne få kontakt med en, og kom også med en ny portion da vi klagede over maden, men det var samlet set en kedelig, slatten oplevelse. Der var for mange gæster i fht hvad køkkenet og tjenerne kunne håndtere på en god måde.
God og kompetent betjening. Overdådig mad.
Meget venlige og flinke samt god stemning. Jeg fik spareribs men de var ret tørt samt en del små ben splinter i maden. Ikke så lækkert desværre. Måske bedre næste gang.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Rib House med offentlig transport


Stændertorvet 70 måler
201A
204
209
Stændertorvet (Palæstræde) 80 måler
201A
204
209
358
600S
Sankt Peders Stræde (Dronning Margrethes Vej) 230 måler
201A
Sankt Peders Stræde (Dronning Margrethes Vej) 270 måler
201A
Kornerups Vænge (Bredgade) 350 måler
202A
205
206

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik