facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Århus Pava Center

Adresse: Edwin Rahrs Vej 42 , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 86 26 26 33
By: Brabrand
Rute: Edwin Rahrs Vej 42
Postnummer: 8220


Nærliggende lignende virksomheder
AMC Lastbiler AMC Lastbiler 0 måler Alt den hjælp du har brug for
Anmeldelser
Service i topklasse! Afleverede min bil til undervognsbehandling 2 år siden sidste behandling hos andet Pavacenter med en aftale om, at de skulle vurdere, om der var behov for en komplet behandling eller blot en vedligeholdelses-behandling. De ringede tilbage en time efter aflevering og fortalte, at de havde kigget bilen grundigt efter, og den var så fin, så den kunne sagtens køre 1-2 år mere, inden den trængte til en behandling. Jeg afhentede bilen samme eftermiddag, hvor den venlige medarbejder fortalte, at de blot lige havde givet bilen en smule pava et sted på forbroen, hvor den gamle belægning var lidt tynd. Det skulle jeg dog ikke betale for! Så hele forløbet kostede ikke en krone. Bedre service skal man lede længe efter!
Imødekommende betjening og jeg går derfra med oplevelsen af at have fået bilen ordnet af en mand der kender sit håndværk og som går op i at det er ordentligt.
Super forretning der holder hvad de lover og gør et godt stykke arbejde :-
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik