facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Århus Hårde Hvidevarer

"Aarhus’ eneste special-forretning med hvidevarer. Hos Århus Hårde Hvidevarer kan du gå på opdagelse i en inspirerende, 450 m2 stor udstilling, hvor vi byder på alt inden for hvidevarer fra de bedste kvalitets brands. Butikken har gennem de sidste 40 år haft en central beliggenhed midt i Århus, med et team af medarbejderne, som har haft 20-, 25- og 40-års jubilæum. Som Miele Center er vi specialiseret i Miele-produkterne. Derfor kan du være helt tryg – og ganske sikker på, at vores rådgivning matcher dine behov. Vi er altid opdaterede på alt det spændende og innovative, der sker i Mieles verden. Med mere end 90 produkter har vi nok landets største Miele udstilling med bl.a. ovne, køl/frys, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner m.m."
Adresse: Nørregade 10-14 , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 86 19 89 11
By: Aarhus
Rute: Nørregade 10-14
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Hårde hvidevarer butikker, Aarhus hvidevareservice, Hårde hvidevarer reparation, Hvidevarer Aarhus, Skousen Aarhus, Brugte hvidevarer Aarhus, Skousen brugte hvidevarer, Hvidevare reservedele Aarhus
Nærliggende lignende virksomheder
3lution 3lution 261 måler
Boyj Invest Boyj Invest 522 måler
Sinnerup Sinnerup 656 måler Kom for at hente varer købt på nettet. Jeg anede ikke butikken var så stor! Meget flo...
Imagic Imagic 2 km
Hadsten Hushjælp Hadsten Hushjælp 5 km "Billige køkkener, bryggers, garderobe og bad, i meget høj kvalitet. Vi benytter...
Hss Engineering Hss Engineering 5 km Det var sjovt at tale med gamle kollegaer. Og se at de have det godt
Nsi Electronic Nsi Electronic 5 km Jeg har både købt vaskemaskine, tørretumbler og tv her. De er mega gode til at finde ...
Anmeldelser
Vi var en tur forbi Aarhus hvidevarer i januar 2023. Vi var på udkig efter en ny opvaskemaskine efter vi havde haft gentagende uheldige episoder med en anden butik. Vi handlede med Jakob Møller, og må bare sige sikke en service, og sikke en viden han havde om produkterne. Han tog os igennem ALT hvad der var værd at vide om en opvasker, og hvilke faldgrupper der kunne være udfra vores behov. Han var MEGET ærlig, og man følte ikke på noget tidspunkt, at vi fik trukket noget ned over hovedet, som var ud over vores behov. Efter 1 time i butikken købte vi en MIELE opvasker. 3 dage efter kom de og installerede den, og satte alting til. Igen var det nogle yderst kompetente folk som kom forbi og installerede den, og har kun store roser til dem. Er jeg tilfreds med min MIELE opvasker...JA i den grad!!! Køber jeg nogensiden hårdevide varer andre steder end Aarhus hårde hvidevarer ....... NEJ ALDRIG.... Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til butikken, sælgeren og teknikkerne, der er styr på tingene.
Fantastisk forretning med helt igennem fantastisk service og professionel rådgivning fra det yderst kompetente personale. Vi har købt alle vores hårde hvidevarer igennem 25 år hos Århus Hårde Hvidevarer som har et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til altid skarpe priser. Kan på det varmeste anbefale at handle hos Århus Hårde Hvidevarer.
Saglig og imødekommende betjening. Bruger tid på høre om hvad vi gerne vil have af funktioner mm i ovnene og kommer med forslag. Har stor viden om produkterne. Flot prisnedslag ved købt af 2 ovne.
Jeg har handlet med Århus Hårde Hvidevarer A/S i > 20 år og jeg kan kun sige, at det er rigtige "købmænd", som er til at "handle med". Hver gang leverer de til aftalt tid og de tager endda det brugte udstyr med retur. Jeg kan kun anbefale Århus Hårde Hvidevarer som den bedste butik med et godt og stort udvalg i hvidevarer i hele Aarhus og omegn.
Super kunder service. Stor viden om produkterne. Kvalitets varer. Glad for vi købte miele og købte det hos Århus Hårde hvidevarer. Kan kun anbefales .
Har kun rosende ord til Århus Hårde Hvidevarer! Fantastisk service, gode priser og levering til tiden. Personalet er altid glade og imødekommende.
God, kompetent vejledning i butikken. Utroligt venlig og hjælpsom montør!
Har købt fuld hvidevarepakke til sommerhus. Meget tilfreds med rådgivning, service og pris
Fik god rådgivning og hjælp, vi fik maskiner der kunne meget mere til mindre penge end vi havde regnet med
Super god og professionel betjening/vejledning. Overholder det aftalte fuld ud. Kan absolut anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik