facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Retten i Randers

Retten i Randers
Adresse: Nørregade 1, 8900 Randers C, Danmark
Telefonnummer: 99 68 86 00
By: Randers
Rute: Nørregade
Gadenummer: 1
Postnummer: 8900


Åbningstider

mandag: 08.30–15.00
tirsdag: 08.30–15.00
onsdag: 08.30–15.00
torsdag: 08.30–15.00
fredag: 08.30–15.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Svært elendig og partisk domstol, en parodi.nFordomsfulde dilettanter, i det afpillede skrog der engang var et retssamfund.nDe dømmer ofre, beskytter kriminelle og giver politi og anklagemyndighed alt den plads de skal bruge til et justitsmord4 år.nEr ikke bare uskyldigt dømt, er dømt som offer.nDe ved det og de lader det ske med åbne øjne.nNår man så klager til den særlige klageret over deres uhyrlige korruption og sagsbehandling, obstruerer de sagen ved at nægte at sende retsbogen.nEn katastrofe for et retssamfund.
Familieretten i Randers sikkert også andre steder i Danmark arbejder på ingen måder med fakta. Så tak til Retten i Randers, for at mine børn nu har taget skade af jeres inkompetence.
Søde - Rare - Lytter og hjælper... Svare på de spørgsmål du end måtte stå med.
Fogedretten er selvfølgelig et helt okay sted. Men det er altså ikke lige det sted, som jeg holder mest af at komme. Men det var ligesom nødvendigt den dag.
Det var godt sted
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik