facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Retten i Glostrup

Retten i Glostrup
Adresse: Stationsparken 27, 33, 2600 Glostrup, Danmark
Telefonnummer: 43 23 14 00
By: Glostrup
Rute: Stationsparken
Gadenummer: 27
Postnummer: 2600


Åbningstider

mandag: 08.30–15.00
tirsdag: 08.30–15.00
onsdag: 08.30–15.00
torsdag: 08.30–15.00
fredag: 08.30–15.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Der er styr på tingene. De holder tiderne notar. God plads og holdt pænt.
Det er umuligt at komme i kontakt med retten telefonisk. Man kan ikke sættes i kø ved opkald, men sættes til at ringe igen og igen - forgæves. Nu har jeg forsøgt gennem en uge. Utroligt og ikke rimeligt i forhold til borgeren, der har spørgsmål og ikke bare kan smutte forbi i åbningstid - vi andre er også på arbejde, men tager telefonen.
Meget frustrerende ikke, at kunne komme igennem på telefonen, føler at der kun er een medarbejder der kan ringes til !nKørte derind, efter mange forgæves telefonopringninger, men blev afvist og fik den besked, at ringe til skifteretten, selvom det godt kunne være umuligt, at komme igennem - Dk's værste service ikke, at kunne få et skifte ordnet, efter familie dødsfald
Elendig service, telefonen går altid på tlf.svare og der er ikke mulighed for at blive stillet i kø. Der henvises til at du kan ringe senere, men det er den samme besked hele dagen. Dybt frustrerende for borgerne som skal i kontakt med skifteretten, da det er fuldstændig umuligt.
Synd at se, at der ikke er personale nok i fogedretten. Dem der er, knokler og kan ikke engang hente et glas vand, fordi der er så mange der venter i venteværelset.nn0 stjerner til de overordnede for manglende respekt for personalet, dårlig ledelse og forståelse for deres ansatte.nn5 stjerner til personalet for deres service, tid til den enkelte, tålmodighed og smil trods den kæmpe arbejdsbyrde!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik