facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Victoria

Restaurant Victoria
"Restaurant i Rønne med havudsigt. Hos G's køkken vælger du mellem lækre forretter og desserter - og hovedretten sammensætter du helt efter dine ønsker. Har du lyst til en skøn vegetarret, frisk fisk eller lækkert kød? Sammensæt selv din hovedret med et væld af tilvalgsmuligheder indenfor grønsager og saucer, så du får det, som du allerbedst kan lide."
Adresse: Nordre Kystvej 34 , 3700 Rønne
Telefonnummer: 56 90 42 44
By: Rønne
Rute: Nordre Kystvej 34
Postnummer: 3700


Nærliggende lignende virksomheder
MâdaGo MâdaGo 322 måler Rigtig fin mad til prisen. Dog var service i forbindelse med vi skulle af sted, under...
Anmeldelser
Spiste her i forbindelse med et par overnatninger. Virkelig lækkert mad, som var vel anrettet. Fik bla cæsar salat og wouv, det smagte så rigtigt, mums. Fik ribeye som også var superb. Alt i alt en fantastisk dejlig smagsoplevelse. Personalet er professionelle og meget høflige, så prisværdigt. Morgenmaden er hysterisk lækker - tak for det.
Spiste på G's køkken I forbindelse med overnatning på Griffen Spa Hotel. Jeg bestilte en Striploin Black Angus med tilhørende pommes frites og bearnaisesauce. Maden smagte udmærket og betjeningen fejlene heller ingenting. Vi bestilte cocktails inden mad og her kunne jeg måske godt have ønsket mig et større udvalg, end det jeg blev præsenteret for. Alt i alt en godt oplevelse på G's Køkken.
Ganske fine retter. Der er tænkt meget over deres menu og deres udvalg af drikkevare. Meget ros til ejer og kokke, samt personale
Virkelig lækker og veltilberedt mad! God betjening og guidning af vin.Mad: 5/5
Rigtig god mad og betjening
Skøn middag, venlig betjening.
Uhm.. Lækker mad, udsøgt betjening og fabelagtig udsigt
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik