facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Valentino

Restaurant Valentino
Adresse: Dyrehavsbakken 88 , 2930 Klampenborg
Telefonnummer: 39 64 13 24
By: Klampenborg
Rute: Dyrehavsbakken 88
Postnummer: 2930



relaterede søgninger: Valentino Bakken ejer, Bakken restauranter, Restauranter Bakken Matador, Restaurant Røde Port, Restaurant Bondestuen, Restaurant Bøgely lyngby, Spisesteder på Bakken stegt flæsk, Bræddehytten Bakken menu
Anmeldelser
Forretten med laks var ikke god. Hovedretten med oksefilet smagte godt og kødet var mørt.
Hej vi var på Valentino og spise en frokost. Vi prøvede en af deres platter valentinos mini og det var meget fint. Der er lidt af hvert og der var rigeligt til os. Så kan godt anbefales..tak for mad.
Måske er det stedet hvor venner mødes? Der var ihvertfald god stemning på bordene udenfor, og det var nok mest restaurantens alkohol der bidrog hér? DET ER IHVERTFALD IKKE STEDET HVOR MAN SPISER GODT. Udover en god rød tilberedning af et ellers tarveligt stykke ribeye, så blev der budt på en af de nok kedeligste 3 retters menuer jeg længe har set.... Den plukkede laks lignede mest af alt dåsetun, og på en bund af fuldstændig neutral basissalat, fik dilden på toppen lov til at være den eneste smagskarakter. Når garnituren til bøffen er skåret i stjerneform, og bearnaise sovsen er sødere end topform, så ved man at den eneste indsats fra køkkenet, har været åbningen af den pose med grøntsager som lå i deres fryser. Kartoffelbådene må have være taget op af samme fryser, og så bagt tilstrækkelig lidt til stadig at være rå i midten. Af dessert kunne man blandt andet vælge en irsk kaffe, hvilket jeg gjorde .. Øl og spiritus kan helt klart anbefales hér!! På den måde bliver det også mere tåleligt at udholde den elendige service fra tjeneren sammen men den fantasiløse mad. Nogle i vores selskab valgte dog restaurantens smørrebrød, som så rigtig lækkert ud! Måske dét skal være dit valg.. jeg forsøger ihvertfald ikke igen.
Det er længe siden jeg har fået så dårlig mad. Bløde og smagsløse tarteletter og en schnitzel der tydeligvis havde været i den gyldne brønd mere end en gang. Flere dele af den kunne man ikke engang skære igennem. Pomfritter der smagte af fisk, måske er det på tide at skifte olien i frituregryden? Betjeningen var dog venlig og frisk. Kommer jeg igen? Næppe. Nå ja, så var der i øvrigt en mystisk lugt af stald. Det burde nok have skræmt os væk før vi bestilte.
Den mest elendige mad, flæskesteg der er stadig var rød indvendig,bløde svær og en risalamande uden en eneste mandel og som bedst kunne betegnes som budding.
Et dejligt stede for hele familien, når der lige skal hygges før, eller efter bakketuren .
Hurtig og god betjening,der blev spurgt om vi manglede drikkevarer og var hele tiden opmærksom.god og rigelig platte,som ikke manglede noget.Vi er meget tilfredse med kvalitet af maden,som smagte super. Et sted vi gerne kommer igen.
Bestemt ikke noget at råbe hurra for - hovedretten kom mens vi stadig var igen med at spise forretten, kødet var tørt og over tilberedt, rib eye mindede mest af alt og en skrive dårlig oksefilet. Det bliver sidste gang vi kommer der og oven i det, alt for dyrt til hvad man får
Maden var fint, savnede større udvalg af vine. Rigtig god og venlig betjening
En god oplevelse med rigtig god mad og betjening
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik