facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Ti Trin Ned

Restaurant Ti Trin Ned
"Enkelthed, nuancer & karakteristikaTi Trin Ned er fusionen mellem et stærkt personligt køkken, bæredygtige grønne tanker med base fra vores have Himmerigskov og den uendelige søgen mod det perfekte."
Adresse: Norgesgade 3A , 7000 Fredericia
Telefonnummer: 75 93 33 55
By: Fredericia
Rute: Norgesgade 3A
Postnummer: 7000



relaterede søgninger: Ti Trin Ned menu, Ti Trin Ned Michelin, Ti Trin Ned overnatning, Ti Trin Ned anmeldelse, Ti Trin Ned gavekort, 3 retters menu Fredericia, Restaurant Fredericia, Ti Trin Ned parkering
Anmeldelser
Havde en KANON god aften og sanse oplevelse af dimensioner.Mad: 5/5
En oplevelse ud over alle forventninger! Takket være en utrolig dygtig tjenerstab, en eksemplarisk sommelier, og ikke mindst et køkken som leverede en middag der overraskede, og udfordrede på den gode måde selv den mest erfarne gane. 100% besøget værd, fordi man får en kulinarisk oplevelse i fantastiske omgivelser, hvor gæsten er i højsædet. Tak for mad!
Fremragende helhedsoplevelse hvor det hele spillede fra modtagelse til tak for i aften. Fremragende mad med tilpassede vine vinmenu 1, og betjening med flot situationsfornemmelse, så oplevelsen fik den rette balance mellem, at tingene er i orden men ikke snobbet. Dertil et par flotte overraskelser undervejs og ved afslutning. Mine bedste anbefalinger.
At få æren af at nyde deres symfoni af smags oplevelser, der eksploderer i munden var en fantastisk oplevelse. Dertil et ligeså fantastisk samspil med vine der gav en ekstra dimission. Aldrig er jeg blevet så rørt over helhedsindtrykket. Tak.Mad: 5/5
Besøgte Ti Trin Ned i deres gamle lokaler, før de flyttede til havnen. Det var en førstegangsoplevelse at opleve gastronomi på det niveau, som var særdeles positiv. Personale var rigtig god til at få til at føle os velkomne og guide os gennem alle aftenens lækre og spændende retter. Ejeren, som også servede flere af vores retter var nærværende og rigtig gode til at præsenterer historien bag maden og råvarerne på en spændende og fangende facon. Maden, service og menneskerne som driver stedet levede op til vores forventninger og oplevelsen var bestemt pengene og tiden værd.
Virkelig smukke og stilsikre lokaler, fantastisk ukompromisløs mad, der i både æstetik og smag når himlen.
Maden var helt perfekt og smagte skønt. Det eneste der trak lidt ned var at der var et større selvskab til spisning, og det gjorde at der var en del støj, da akustikken ikke er den bedste i sådan en kælder.
Helt igennem fantastisk oplevelse. Kompetente ansatte der brænder for deres fag
En helt fantastisk oplevelse som absolut er anbefalelsesværdigt! Det var første gang vi var på Michelin Restaurant og nu forstår jeg det 100%. Det er total oplevelsen man får med sig. Lige fra ankomst til man tager hjem. De er så dygtige, opmærksomme og søde.... og maden er i den 7 himmel!
Super oplevelse. Rigtig dygtig og flinkt personale. Fantastisk mad oplevelseMad: 5/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Ti Trin Ned med offentlig transport


Norgesgade V Jyllandsgade (Fredericia) 150 måler
3
7
Norgesgade V Jyllandsgade (Fredericia) 150 måler
3
6a
Vendersgade V I P Schmidts Gård (Fredericia) 200 måler
7
Norgesgade V Michaelis Kirke (Fredericia) 200 måler
105
204
876
Norgesgade V Michaelis Kirke (Fredericia) 230 måler
105
204

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Restaurant Ti Trin Ned.

Fredericia egnsret

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Norgesgade 3A placering, hvordan kan jeg gå. Restaurant Ti Trin Ned adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Restaurant Ti Trin Ned. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Ti Trin Ned med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik