facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Shanghai

Restaurant Shanghai
Adresse: Christianshusvej 4E , 2970 Hørsholm
Telefonnummer: 45 78 58 88
By: Hørsholm
Rute: Christianshusvej 4E
Postnummer: 2970



relaterede søgninger: Restaurant Shanghai København, Restaurant Shanghai Menu, Restaurant Shanghai Strøget, Buffet Hørsholm, Kinesisk Restaurant Helsingør, Kinesisk Restaurant Birkerød, Kinesisk restaurant cirkelhuset, Kinesisk restaurant Holte
Anmeldelser
Mad man kan blive mæt af. En enkelt ret eller to i buffet er gode, resten er ikke noget man får lyst til at tage 2 gange. Satay saucen skal bestilles ekstra, den er varm, i store mål og ikke appetittelig.Mad: 2/5
God Kinesisk restaurant. God mad, god kvalitet, vellavet og venligt personale. Altid plads, rolig beliggenhed dog er bygningen udvendigt og området misligholdt. Gælder ikke restaurant indvendig.
Man skal desværre give mindst en stjerne.. Det er voldsomt dårlig mad og det er kun blevet værre med årene... aldrig mere
Vi gav restauranten en chance mere, efter lidt tvivlsomme oplevelser. Det er ikke blevet bedre. Man kan ikke engang få lidt dressing til din salat. Tidligere har der været pommesfrites. Det er åbenbart også sparet væk. I det hele taget ikke det store sus. Altså personale var sødt og smilende og vi hyggede os da alligevel.... Men det kan godt nok blive bedre.!
Pæn og ren restaurant med høflig betjening og lave priser. Et udemærket udvalg af retter, inkl sushi. Ny kok er et hit. Det smager bare bedre end før, og vi vil komme oftere.
Super sødt personale, som er meget imødekommende og service mindet. Valget af restaurant var til dels pga at et barn skal spise med, og når der er buffet, ja så er der altid noget for alle. Det var en meget lille buffet, og der blev ikke rigtig fyldt op i de forskellige fade, f.eks måtte vi selv åbne for en ny kasse is og fjerne den tomme kasse. Smagen i de retter som var repræsenteret, var ærligt skuffende. Måske stedets mad ud af huset er bedre, men det vil jeg ikke gide prøve, da priserne er alt for dyre for det som man får.
Venlige og høflige og dejlig mad men meget standart
Skønt sted med hyggelig indretning, høflig og rar betjening og ikke mindst rigtigt god mad i buffeten. Priserne er absolut rimelige og alt i alt et sted hvor man som familie kan få en dejlig aften med go plads uden at blive ruineret. Tjeneren fortæller med stolthed om maden og om egnsretterne og krydderierne der bruges. Kødet virker renset ordentligt fedt osv skåret fra og fjernet hvilket jeg personligt sætter stor pris på. 10/10 jeg kommer tilbage.
Nok den værste kineser jeg har været på. Der er generelt ikke meget mad i buffeten og det der er smager ikke særligt godt. De kan formå at få en stensikker klassiker som indbagt kylling til at smage dårligt. Generelt var jeg heller ikke efterladt med et indtryk af renlighed. det eneste posisitve i restauranten er udsmykingen. Den er flot. Jeg vil ikke anbefale denne restaurant til nogle.
Dejlig mad, dog blev der ikke fyldt op hurtigt nok. Høflig betjening.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Shanghai med offentlig transport


Fredensborg Rådhus (Usserød Kongevej) 250 måler
150S
353
354
375R
Cirkelhuset, Ådalsvej (Usserød Kongevej) 290 måler
353
354
375R
Cirkelhuset, Ådalsvej (Usserød Kongevej) 300 måler
353
354
375R
Fredensborg Rådhus (Egedalsvej) 370 måler
353
Fredensborg Rådhus (Egedalsvej) 370 måler
150S
354
365R

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Restaurant Shanghai.

Hørsholm kinesisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Christianshusvej 4E placering, hvordan kan jeg gå. Restaurant Shanghai adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Restaurant Shanghai. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Shanghai med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik